Scroll Top

Λεφτά υπάρχουν στο Δήμο; Το λες και εξόφληση προεκλογικών γραμματίων

242751789_119273940465605_8349525676620697209_n

Του Παντελή Χατζηπέτρου

Λεφτά για τους ημετέρους υπάρχουν! Με απευθείας ανάθεση ανατέθηκε στη δικηγορική εταιρεία με την επωνυμία «ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ-ΚΥΠΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», από τον Αναπτυξιακό Οργανισμό «ΚΟΛΟΣΣΟΣ 2047», η παροχή νομικών υπηρεσιών έναντι του ποσού των 14.400 ευρώ, για 12 μήνες!

Από τις πρώτες αποφάσεις του νέου διοικητικού συμβουλίου του «ΚΟΛΟΣΣΟΥ 2047» που αναρτήθηκε και στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ήταν το βόλεμα του δικηγόρου Γιώργου Μαυρόματη, στον οποίο ανήκει η δικηγορική εταιρεία και είναι στενός συνεργάτης του Αλέξανδρου Κολιάδη, παρέχοντας του νομικές συμβουλές κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου μέχρι και σήμερα.

 Ο κ. Μαυρομάτης ήταν εκείνος, που όταν ο Αντώνης Καμπουράκης ζητούσε να του επιδείξουν, ως όφειλαν, τα ψηφοδέλτια  των εκλογών, προέβη  στην παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης, διαδίδοντας ότι υπήρξε από πλευράς του κ. Καμπουράκη απόπειρα παραβίασης του Δικαστικού Μεγάρου!  Όπως αποδείχτηκε, η καταγγελία του περί προσπάθειας μεταφοράς των εκλογικών σάκων από το Δικαστικό Μέγαρο στο Αστυνομικό Τμήμα, ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, που κατέρρευσε από τους ίδιους τους εμπνευστές του. 

Ο κ. Κολιάδης πάρα τα λεγόμενα του, εφευρίσκει συνεχώς τρόπους, για να επιβραβεύει τους στενούς συνεργάτες του, που τον βοήθησαν στη διαδρομή του μέχρι το δημαρχιακό θώκο, τακτοποίησε και τον κ. Μαυρομάτη, για τις υπηρεσίες που του πρόσφερε.

 Όμως οι προσλήψεις ημετέρων στην «ΚΟΛΟΣΣΟΣ 2047», συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Η Αικατερίνη Χατζημανώλη, προσελήφθη ως ειδική σύμβουλος του πρόεδρου του διοικητικού συμβουλίου Γιώργου Παυλούς, με αντιμισθία 1.300 ευρώ μηνιαίως.

 Η κ. Χατζημανώλη ήταν υποψήφια σύμβουλος στο τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου με την παράταξη του κ. Κολιάδη και έλαβε 156 ψήφους και δεν εκλέχθηκε.

Η απόφαση της πρόσληψής της αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, όπου αναφέρεται, πως το αντικείμενό της αφορά στην επικουρία του Προέδρου Δ.Σ. σε θέματα διοίκησης και τουριστικής πολιτικής για την τοπική αυτοδιοίκηση και ειδικότερα όσον αφορά υπηρεσίες συμβούλου σε θέματα διαχείρισης πολιτιστικής κληρονομιάς, τουριστικής ανάπτυξης και ανάδειξης μνημειακού συνόλου μεσαιωνικής πόλης, αν και η κ. Χατζημανώλη μέχρι πρότινος εργαζόταν σε άλλους τομείς του ιδιωτικού τομέα!

0Shares