Scroll Top

Εκτός από τα δρομολογημένα έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής, υπάρχουν νέα; Η οικειοποίηση δεν είναι λάθος αν αναγνωρίζεται ο κτήτορας….

dimarxio

Τα δρομολογημένα έργα που βρήκαν στα συρτάρια τους από την απερχόμενη δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη, «οικειοποιούνται» και παρουσιάζουν ως δικά τους, επειδή νοιάζονται για το καλό του νησιού μας, τα στελέχη της δημοτικής αρχής!
Στην προσπάθειά τους να παρουσιάσουν τους εαυτούς τους ως σωτήρες της Ρόδου, σπεύδουν και φωτογραφίζονται   ανακοινώνοντας  την εκτέλεση έργων για την επίλυση προβλημάτων, που βρήκαν έτοιμα από την προηγούμενη δημοτική αρχή, την οποία ούτε καν ονοματίζουν, για επικοινωνιακούς λόγους.
Προφανώς, τους διαφεύγει πως η δημόσια διοίκηση έχει συνέχεια και πως για να υλοποιηθεί ένα έργο, απαιτούνται συγκεκριμένες διαδικασίες που είναι χρονοβόρες και επομένως θα ήταν αδύνατο σε διάστημα ενάμιση μήνα που κάποιοι ανέλαβαν τις θέσεις τους, να φτάσουν στο σημείο της εκτέλεσής τους.
 Προ ημερών ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Παππάς, παραβρέθηκε σε συνάντηση με τον Αλέξανδρο Κολιάδη και τους αρμόδιους του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου, και ανακοίνωσαν μια σειρά από έργα που βελτιώνουν την εικόνα  του τουριστικού λιμένα της Ρόδου. Όμως,  η οποιαδήποτε αναφορά στην προηγούμενη δημοτική αρχή  αποτελεί ψιλά γράμματα  για κάποιους!
 Να υπενθυμίσουμε στον πρόεδρό του Βασίλη Βαγιανάκη, που μόλις έχει συμπληρώσει ένα μήνα στη θέση αυτή, για να βγει και να ανακοινώσει τη διαμόρφωση του χώρου και τη μεταφορά των κατασχεμένων αυτοκινήτων, πως προηγήθηκαν χρονοβόρες συζητήσεις, συσκέψεις και μελέτες από την προηγούμενη δημοτική αρχή, με τον πρώην Διευθυντή του Τελωνείου Ρόδου, την νυν Διευθύντρια Μαρία Κατσαρά, την αρχαιολογική υπηρεσία  και σε συνεννόηση με τον τότε πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου Βασίλη Παπαοικονόμου έφτασε το έργο αυτό στην υλοποίηση!
 Το έργο ισχύει και για την δεύτερη φάση του ξύλινου πεζόδρομου που ξεκινά από τον τουριστικό λιμένα.
Πολλά και σημαντικά έργα για το νησί μας, που σχεδιάστηκαν και δρομολογήθηκαν από την προηγούμενη δημοτική αρχή, ξεκίνησαν να υλοποιούνται και θα καρπώνονται τα στελέχη της νυν, τα οποία ωστόσο, ακόμη δεν έχουν καταθέσει τις δικές τους προτάσεις!

0Shares