Scroll Top

Βρέθηκε χρηματοδότηση για τον Δήμο Ρόδου. Τεράστια ποσά από UEA.

prasonisi_rodos

Το πρώτο πρόβλημα που έθεσε η νέα δημοτική αρχή του Αλέξανδρου Κολιάδη ήταν το οικονομικό . Ότι δηλαδή ο δήμος Ρόδου δυσκολεύεται να προχωρήσει σε ανάπτυξη λόγω οικονομικής δυσπραγίας . Ωστόσο καλά πληροφορημένες πηγές λένε οτι μέσω Χιμένεθ που ο Κολιάδης τον είχε προπονητή στην ΑΕΚ αλλα και στην Σαουδική Αραβία ήλθε σε επαφή με τoν Eμίρη Αλ Κακλομηράν και συμφώνησαν να προχωρήσουν σε μια πραγματικά τεράστια ενίσχυση οικονομική παραδίδοντας το Πρασονήσι σε αυτόν ώστε να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξή του με μεγάλο ξενοδοχείο επτάστερο και μαζί με αυτό σε μεγάλο γήπεδο γκολφ.

Τα πρώτα χρήματα που εξασφάλισαν από εκεί μιλούν για πενήντα εκατομμύρια σε πρώτη φάση τα οποία θα πληρωθούν σε κρυπτονομίσματα με ιδιαίτερα έμφαση σε Bit Coin.

Κατά την περίοδο του καλοκαιριού αναμένεται στην Ρόδο με το ιδιωτικό του σκάφος αξίας πάνω από εξήντα εκατομμύρια ευρώ και εκεί θα ολοκληρωθεί η τελική συμφωνία. Το έργο θα έχει χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης τα τρία έτη και αυτό σημαίνει πως θα δοθεί μπόλικο χρήμα στην τοπική αγορά αλλά και θα πάρουν πολλοί δουλειές μιας και ο Εμίρης θέλει μόνο ελληνικά χέρια να δουλέψουν για αυτόν.

0Shares