Scroll Top

Θολό το τοπίο με τα εναπομείναντα κτίσματα στην παραλία της Ψαροπούλας.

zxdfd

Θολό παραμένει το τοπίο με τα εναπομείναντα κτίσματα στην παραλία της Ψαροπούλας για τα οποία «ευαισθητοποιημένοι» συμπολίτες μας με ντουντούκες έδωσαν κατά την προεκλογική περίοδο του περασμένου καλοκαιριού αγώνα για την κατεδάφισή τους.
Οι εκλογές τελείωσαν, η νέα δημοτική αρχή που την προεκλογική περίοδο επένδυσε με τους συνοδοιπόρους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους «ευαισθητοποιημένους» συμπολίτες μας στην κατεδάφισή τους, περί άλλων τυρβάζει. Όπως φαίνεται καμία πρόταση έχει ούτε και την πολιτική βούληση να σπάσει αβγά και να υλοποιήσει όσα υποσχέθηκε κατά την προεκλογική περίοδο.

Αν τα κτίσματα που έχουν απομείνει είναι αυθαίρετα, οι ιδιοκτήτες τους οφείλουν από μόνοι τους να τα καθαιρέσουν ή οι αρμόδιες υπηρεσίες με τις αποφάσεις που θα λάβουν τα συλλογικά όργανα να μεριμνήσουν για τα δέοντα. Τα μισά κτίσματα έχουν κατεδαφιστεί και τα υπόλοιπα παραμένουν στη θέση τους, γεγονός που προκαλεί αλγεινή εντύπωση, αφού η περίοδος χάριτος της δημοτικής αρχής έχει τελειώσει και είναι καιρός να ασχοληθεί σοβαρά και με τα ζητήματα του νησιού μας.
Τα πρώτα δείγματα γραφής για τις πραγματικές προθέσεις της δημοτικής αρχής, για τα καταστήματα θα φανούν στην συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής την Τρίτη 2 Απριλίου, η οποία θα αποφασίσει για την ανάκληση ή μη αδειών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Πάντως με το ξεκίνημα της τουριστικής σεζόν, διαπιστώνεται ασυδοσία και αταξία με ευθύνη της δημοτικής αρχής, που παραμένει απλός  θεατής της όλης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί και όχι ρυθμιστής που οφείλει από το ρόλο της στην τοπική κοινωνία.

0Shares