Scroll Top

Πυρά Αλεξ.Κολιάδη κατά της κυβέρνησης και των βουλευτών της Ν.Δ στο Δημοτικό Συμβούλιο.

418418446_6509282452508626_6174029364488086359_n

Του Παντελή Χατζηπέτρου

Ολομέτωπη επίθεση  κατά του Υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Παππά και των βουλευτών του κόμματος Μάνου Κόνσολα, Μίκας Ιατρίδη και Βασίλη Υψηλάντη, εξαπέλυσε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Αλέξανδρος Κολιάδης, αφήνοντας αιχμές και κατηγορώντας τους για αναποτελεσματικότητα στην επίλυση των προβλημάτων του νησιού μας.

Ο κ. Κολιάδης αν και στα λόγια δηλώνει, πως στα προβλήματα της Ρόδου ο Δήμος μπορεί να είναι αναρμόδιος, αλλά αναλαμβάνει εκείνος την ευθύνη για την επίλυσή τους, στην παρούσα, επιχειρεί την αποποίηση της ευθύνης, γνωρίζοντας πως αδυνατεί να κάνει την οποιαδήποτε  διαχείρηση. Κατά την προσφιλή του τακτική πετάει ρουκέτες δεξιά και αριστερά για να δικαιολογήσει την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το θέμα των ελαφιών που άλλα δεσμεύτηκε ενώπιον των αγροτών, άλλα συμφώνησε στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου και άλλα πρότεινε στο δημοτικό συμβούλιο, ρίχνοντας την μπάλα στους τέσσερις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, τους οποίους κατηγόρησε ότι λάμπουν διά της απουσίας τους από την προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος. Το ίδιο έπραξε και για την ελλιπή αστυνόμευση που υπάρχει στο νησί της Ρόδου λέγοντας, πως στην Κρήτη οι υπηρεσίες της ΕΛΑΣ είναι στελεχωμένες επειδή πιέζουν το κεντρικό κράτος οι βουλευτές που εκεί είναι αποτελεσματικοί στην παραγωγή έργου.

Οι αιχμές του κ. Κολιάδη στους κυβερνητικούς βουλευτές προκαλεί δυσαρέσκεια, όταν μάλιστα είναι γνωστό ότι ο κ. Παππάς και ο κ. Κόνσολας φέρονται ότι έδειξαν ιδιαίτερα φιλικοί , για την εκλογή του στο δημαρχιακό θώκο της Ρόδου, και όταν ο ίδιος διατυμπανίζει πως συνομιλεί με υπουργούς της κυβέρνησης χωρίς ωστόσο να τους κατονομάζει!

0Shares