Scroll Top

Μπουμ! Με ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ στον Δήμο με Ν.Δ. στην ΚΕΔΕ. Βγάλτε συμπέρασμα…

gone-with-the-wind-scaled

Ενδιαφέρον για την περιοχή μας έχουν οι εκλογές που θα πραγματοποιηθούν αύριο Σάββατο 2 Μαρτίου στην Αθήνα για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ.

Από το νόμο Δωδεκανήσου μια θέση στο νέο διοικητικό συμβούλιο διεκδικούν ο Αντώνης Καμπουράκης,ο Αλέξανδρος Κολιαδης και ο δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος οι οποίοι συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του Λαζάρου Κυρίζογλου που στηρίζεται από την Νέα Δημοκρατία. Οι δήμαρχοι Νισύρου Χριστοφής Κορωναίος,Τήλου Μαρία Καμμά και της Ηρωικής Νήσου Κάσου συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του Χάρη Δούκα που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Αριστερά. 

Οι προαναφερόμενοι με εξαίρεση τον κ.Κολιαδη μένοντας πιστοί στην ιδεολογία τους και τις κομματικές τους καταβολές επέλεξαν να δώσουν την μάχη, για την εκλογή τους, θέτοντας υποψηφιότητα στα ψηφοδέλτια που στηρίζονται από τους κομματικούς χώρους.

Στον αντίποδα ο κ.Κολιάδης που ακολουθεί την τακτική όπου φυσάει ο άνεμος επέλεξε να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του κ.Κυριζογλου στελέχους της Νέας Δημοκρατίας με μακρά παρουσία στο κόμμα. Η απόφαση του κ.Κολιαδη να συμπαραταχθεί στο πλευρό του κ.Κυριζογλου προκάλεσε τριγμούς ακόμα και στο εσωτερικό της παράταξης του, αφού τα στελέχη της προέρχονται κυρίως από το ΠΑΣΟΚ όπως ο αναπληρωτής δήμαρχου και στενός συνεργάτης του Βάιος Καλοπητας που βρίσκεται πλέον σε δεινή θέση και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα ο κ.Κολιαδης στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έστησε στον τοίχο τους τέσσερις βουλευτές της Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κατηγορώντας τους πως δεν ενεργούν ούτε λαμβάνουν πρωτοβουλίες για την επίλυση του πληθυσμού των ελαφιών!

Απροκάλυπτα ο κ.Κολιαδης που παραλίγο να ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιείται κόμματα και πρόσωπα για να πετύχει προσωπικές του φιλοδοξίες. Ο χαρακτηρισμός ότι αποτελεί “ξένο σώμα” για τη Νέα Δημοκρατία που του καταλόγισε ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Ζαννετουλης στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου απηχεί στην πραγματικότητα!

0Shares