Scroll Top

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Η οικειοποίηση των έργων του Λιμενικού ταμείου από την προηγούμενη δημοτική αρχή είναι παραδοχή αποτελεσματικότητας.

limeniko-tameio-622x400

Του Παντελή Χατζηπέτρου

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος, ο πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου νότιας Δωδεκανήσου Βασίλης Βαγιανάκης, όπως λέει η λαϊκή παροιμία, και επειδή φαίνεται πως έχει γνώθι σε εαυτόν, παραδέχεται σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ…πως ο ίδιος από τη θέση που σήμερα βρίσκεται,  απλώς εξαγγέλλει την έναρξη των έργων, που βρήκε έτοιμα στα συρτάρια του γραφείου του από τη δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη.

Έγραψε ο κ. Βαγιανάκης

Δύο ευχάριστες διαπιστώσεις, με αφορμή ανάρτηση του πρώην δημάρχου, Αντώνη Καμπουράκη, στο facebook.

1) Έστω και με καθυστέρηση τεσσάρων χρόνων, ο κ. Καμπουράκης συνειδητοποίησε ότι ο Δήμος έχει συνέχεια. Έπρεπε να βρεθεί στην αντιπολίτευση για να το καταλάβει.

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός.

2) Ο πρώην δήμαρχος άρχισε να ασχολείται με τα του Δήμου περισσότερο τώρα, ως αντιπολιτευόμενος, απ’ ότι ως δήμαρχος. Και αυτό, ειλικρινά, με ικανοποιεί.

Ξεκαθαρίζω:

Δεν διεκδικώ την πατρότητα έργων στο Λιμενικό Ταμείο.

Στα δελτία τύπου εξαγγέλλουμε απλά, ως οφείλουμε, την έναρξή τους.

Ο προκάτοχός μου, Βασίλης Παπαοικονόμου, ήταν ικανότατος.

Ικανότατα είναι και τα υπηρεσιακά στελέχη του Λιμενικού Ταμείου, που δουλεύουν με ζήλο και αγάπη.

Στόχος μου;

Να τρέξουμε όσα έργα είναι σε εξέλιξη και να υλοποιήσουμε όλα όσα, ως παράταξη, έχουμε θέσει ως προτεραιότητα.

Προφανώς ο κ. Βαγιανάκης ξεχνά πως ο ίδιος εξήγγειλε έργα, που ήταν δρομολογημένα από την προηγούμενη διοίκηση του δημοτικού λιμενικού ταμείου, χωρίς να κάνει καμία αναφορά στον προκάτοχό του Βασίλη Παπαοικονόμου, τον οποίο στην σημερινή ανάρτησή του επικαλείται, αναγνωρίζοντας την παράλειψή του.

 Στη βιασύνη του ο κ. Βαγιανάκης να παρουσιάσει έργο που ανήκει σε άλλους και να δείξει πόσο αποτελεσματικός είναι, έπεσε στη λούμπα, να οικειοποιηθεί έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Ο κ. Βαγιανάκης νεόκοπος στην πολιτική ζωή του τόπου, ας κοιτάξει τα τεκτενόμενα στον διαλυμένο ΣΥΡΙΖΑ, ως μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής νότιας Δωδεκανήσου που είναι. Εκτός και αν ήταν το μέσο, για να εκπληρώσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες!

0Shares