Scroll Top

Γυρίζουν την πλάτη τους στον νέο δήμαρχο Ρόδου οι δημοτικοί υπάλληλοι.

dimos-rodou

Γύρισαν την πλάτη τους στον Αλέξανδρο Κολιάδη οι υπάλληλοι του δήμου Ρόδου, δυσαρεστημένοι για τη στάση που τηρεί απέναντί τους, μετά και την απόφασή του για περικοπή μισθών σε δημοτικούς υπαλλήλους επειδή τάχα απουσίαζαν από τις θέσεις τους και έγινε δέκτης παραπόνων από συναδέλφους τους.

Μερίδα εργαζομένων επέλεξαν να απουσιάζουν από την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην αίθουσα του Ροδινιού, γεγονός που δεν έμεινε απαρατήρητο. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο κ. Κολιάδης με στενούς συνεργάτες του και μίλησε στους ελάχιστους εργαζόμενους, τους οποίους όμως δεν έπεισε για τις προθέσεις του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κ. Κολιάδης εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά για τους δημοτικούς υπαλλήλους, όσοι τον στήριξαν στις εκλογές βρίσκονται στον «αφρό» από τη δημοτική αρχή, ενώ όσοι δεν είναι «δικοί» του, βρίσκονται αντιμέτωποι με μετακινήσεις και μάλιστα δυσμενείς!

Να σημειωθεί πως φέτος, το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων αποφάσισε να κόψει βασιλόπιτα, σε αντίθεση με πέρυσι που προφασιζόταν διάφορες αιτιολογίες για να το αποφύγει, για ευνόητους λόγους!

0Shares