Scroll Top

Ο.Φ.Α. όπου φυσά ο άνεμος. Ο δόλος και το ψεύδος στην πολιτική ζωή του τόπου μας

apati

Του Γιώργου Πολυβώτη

Ένα από τα πλάσματα της ελληνικής μυθολογίας ήταν η Θεά Απάτη. Ήταν η προσωποποίηση του δόλου του ψεύδους και ενεργούσε πάντα στο σκοτάδι. Στη σύγχρονη εποχή μας, την φήμη της ζηλεύουν πολλοί παράγοντες της πολιτικής ζωής του τόπου μας, και προσπαθούν με κάθε μέσο θεμιτό και αθέμιτο να την φτάσουν ή να την ξεπεράσουν.
Ο δόλος και το ψεύδος είναι τα όπλα τους για να αναρριχηθούν στα ανώτατα αξιώματα και να πετύχουν τους στόχους τους.
Η πορεία και η διαδρομή του νυν δημάρχου για να κατακτήσει το δημαρχιακό θώκο, όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη, αποκαλύπτεται από τους πρώτους μήνες που διοικεί το Δήμο Ρόδου.

Πετυχαίνοντας εύστοχα να παρουσιάζεται ως ο άνθρωπος με τα πολλά πρόσωπα συμπαρασύρει κόμματα και στελέχη τους, στο δικό του παιχνίδι. Στημένο με μαεστρία, όπως ξέρει να κάνει, και υποτιμώντας πρόσωπα και καταστάσεις, συνεχίζει τον εμπαιγμό του.
Επόμενος στόχος του η εκλογή του στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ και η συμπόρευση του στο ψηφοδέλτιο του νυν. Προέδρου της ΚΕΔΕ Λάζαρου Κυρίζογλου, ο οποίος στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία!
Στην προσπάθειά του να φανεί αρεστός στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για το καλό του τόπου μας, όπως θα ισχυριστεί, ξεπουλά τις οποίες ιδεολογικές πεποιθήσεις του και τα πιστεύω του, αν τελικά έχει!
Η εκλογή του στο Δήμο στηρίχθηκε και  από το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ και ο δήμος διοικείται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς ενώ ο στενός συνεργάτης του, αναπληρωτής Δημάρχου και αντιδήμαρχος Βάιος Καλοπήτας προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, αν υπάρχει ΠΑΣΟΚ στην περιοχή μας. Άραγε, ποια είναι η άποψη τους για την επιλογή του κ. Κολιάδη να συμπεριληφθεί το όνομα του στο ψηφοδέλτιο του κ.Κυριζογλου και όχι στου αντιπάλου του, Χάρη Δούκα που στηρίζεται από ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Αριστερά?
Μήπως τελικά και οι δικές τους ιδεολογικές πεποιθήσεις πήγαν περίπατο, αφού βρήκαν καρέκλα  και θέσεις και έκατσαν στο δήμο? Μήπως τελικά αυτό τους ενδιαφέρει μόνο? Ο κ. Κολιάδης απέδειξε ότι γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα ιδανικά και τις αξίες και πορεύεται όπου φυσάει ο άνεμος για να πετύχει τους στόχους του και έπεται συνέχεια.
Άλλωστε, και στην ΚΕΔΕ, ένα από τα γνωστά στημένα παιχνίδια του θα παίξει ενόψει της συγκρότησης σε σώμα του διοικητικού συμβουλίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα των εκλογών της ΚΕΔΕ, την Κυριακή 03η Μαρτίου.
Υ.Γ. Στην επόμενη διαδήλωση κατά της κυβέρνησης οι ιμιτασιόν  δήθεν αριστεροί που διοικούν το δήμο θα δώσουν το παρών με τον κ. Κολιάδη!

0Shares