Scroll Top

«Ελάφι» Αυτοργανωμένο Κίνημα Πολιτών. Κινηθείτε ή αυτοδιαλυθείτε!

I-Rodos-ge-1146848-311159

Ήξεις αφίξεις, από το «Ελάφι» Αυτοργανωμένο Κίνημα Πολιτών, για την ομόφωνη απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου και την σύμφωνη γνώμη του Αλέξανδρου Κολιάδη, για την μείωση του πληθυσμού των ελαφιών.
Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από μεμονωμένα μέλη του και την συγκέντρωση υπογραφών,  το «Ελάφι», «ξύπνησε» και αναγκάστηκε να πάρει θέση επί του θέματος, για το θεαθήναι.
Aν και θα περίμενε κανείς να πρωτοστατήσει στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για την απόφαση της μείωσης του πληθυσμού των ελαφιών, επέλεξε την αφωνία, για να καλύψει την  συγκατάθεση που έδωσε ο εκλεκτός του κ. Κολιάδης.
 Το «Ελάφι», Αυτοοργανωμένο Κίνημα Πολιτών, ιδρύθηκε το περασμένο καλοκαίρι, την περίοδο των πυρκαγιών, από εθελοντές που νοιάζονται για το νησί μας και είναι πάντα πρόθυμοι να συνεισφέρουν για το κοινό καλό.

Από το καλοκαίρι του 2023 μέχρι και το τέλος του χρόνου, τα μέλη του και το ίδιο το Κίνημα, με ανακοινώσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «πυροβολούσαν» ασύστολα τη δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη. Λαλίστατο το «Ελάφι», για τις πυρκαγιές και τους πρόσφυγες, με συνεχείς ανακοινώσεις και καλέσματα, έστρεφαν τα μέλη και τους πολίτες του νησιού μας εναντίον της προηγούμενης δημοτικής αρχής, στην οποία καταλόγιζαν ανικανότητα και αναποτελεσματικότητα. Ήταν τόσο το μένος του για τον Αντώνη Καμπουράκη, που απροκάλυπτα του χρέωσαν όλα τα δεινά του νησιού μας για να εξυπηρετήσουν άλλες σκοπιμότητες.
 Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι μέλος του και υποψήφια σύμβουλος στο τοπικό συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Ρόδου με την παράταξη «ΕΝΑ- ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΡΟΔΟ»,  που πρωτοστάτησε για τους πρόσφυγες, ανέλαβε ειδική συνεργάτιδα του κ. Κολιάδη, και έτερο μέλος, προαλείφεται για τη θέση του συμπαραστάτη του πολίτη στο δήμο Ρόδου. Μάλιστα ενεργό μέλος του Κινήματος, και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον κ. Κολιάδη, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκαλεί «χόχλακες» όσους  έλαβαν την απόφαση για την μείωση του πληθυσμού των ελαφιών, με κίνδυνο να απωλέσει την επιχορήγηση που λαμβάνει κάθε καλοκαίρι για την διοργάνωση ενός  καλοκαιρινού φεστιβάλ.
Πάντως, ο τοπικός πληθυσμός, όσοι πολίτες όντως ενδιαφέρονται πραγματικά για το καλό του νησιού μας και όχι για να εξυπηρετήσουν προσωπικές φιλοδοξίες  και σκοπιμότητες, που δεν τους ενδιαφέρει να βγουν στην επιφάνεια και να παραγοντίζουν, ξεκίνησαν την συγκέντρωση υπογραφών, έχουν ξεπεράσει τις 2.000, και με το ψήφισμα που διακινείται, αντιδρούν στη μείωση των ελαφιών!
Μετά τη θύελλα αντιδράσεων το «Ελάφι», αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση επί του θέματος, με την οποία εκφράζει την κάθετη αντίθεσή του σε οποιαδήποτε λύση περιλαμβάνει θανάτωση των ελαφιών. Όμως, σε άλλου είδους ανακοινώσεις προέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν το «Ελάφι», συνήθως για να καταγγείλει με το ονοματεπώνυμο του τον Αντώνη Καμπουράκη. Τι άλλαξε και πλέον στην ανακοίνωσή του δεν γίνεται καμία ονομαστική αναφορά σε όσους ψήφισαν για την μείωση του πληθυσμού των ελαφιών? Να υπενθυμίσουμε  στους πρωτεργάτες του Κινήματος το «ΕΛΑΦΙ», πως ο εκλεκτός του Αλέξανδρος Κολιάδης, που στήριξαν με κάθε τρόπο θεμιτό και αθέμιτο, συμφώνησε με την μείωση του αριθμού των ελαφιών. Γιατί δεν τον καταγγέλλουν  ονομαστικά όπως έπρατταν στο παρελθόν με το δήμαρχο Ρόδου? Μήπως θεωρούν πως πρέπει να βρίσκεται στο απυρόβλητο, μέχρι να βολευτούν όλοι  οι δήθεν «επαναστάτες» σε καρέκλες και θέσεις?
Υ.Γ Προς μέλη του Αυτοοργανωμένου Κινήματος Πολιτών το «Ελάφι», για τις πυρκαγιές και τους πρόσφυγες πραγματοποιήσατε κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις στην πλατεία Δημαρχείου. Τώρα για το θέμα της θανάτωσης των ελαφιών γιατί κρύβεστε?  Κινηθείτε, ή αλλιώς,  απλώς αυτοδιαλυθείτε!

0Shares