Scroll Top

Ο Κλέαρχος η “Μαρίνα” και ο ψηλός. Συνάντηση που δεν έβγαλε αποτέλεσμα για τα υποψήφια εκτρώματα στη νέα Μαρίνα Ρόδου

image

Του Παντελή Χατζηπέτρου

Ενημερωτικού χαρακτήρα ήταν η συνάντηση της επιτροπής «σοφών» του ΠΑΣΟΚ και του Δημήτρη Γάκη, με τον Αλέξανδρο Κολιάδη για το θέμα του «τερατουργήματος» που θα στηθεί στην Νέα Μαρίνα, που όλοι τελικά γνώριζαν αλλά έκαναν τους κινέζους για ευνόητους λόγους.

 Στην συνάντηση συμμετείχαν οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Παρασκευάς και Βασίλης Πανανικόλας, του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στέλεχος της Νέας Αριστεράς Δημήτρης Γάκης και οι πρώην δήμαρχοι Γιώργος Γιαννόπουλος και Στάθης Κουσουρνάς, ο πρώην περιφερειάρχης νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Καζούλης. Βέβαια,  από την συνάντηση απουσίαζαν πρώην δήμαρχοι της Ρόδου που ανήκουν είτε στον ΣΥΡΙΖΑ είτε στο ΠΑΣΟΚ κατά το δοκούν, και στον στενό πυρήνα των συνεργατών του κ. Κολιάδη.

 Από την συνάντηση που ήταν κεκλεισμένων των θυρών, έλαμψε δια της απουσίας του ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Χαλκιάς, που είναι και ο νομικός σύμβουλος της εταιρείας «ΜΑΡΙΝΕΣ ΡΟΔΟΥ Α.Ε», στην οποία ανήκει η Νέα Μαρίνα Ρόδου και προετοιμάζεται για τις επενδύσεις που εγείρουν ερωτηματικά αλλά και αντιδράσεις. Προφανώς απουσίαζε για να μην συγκρουστούν τα συμφέροντα που καλείται να υπερασπιστεί, του Δήμου Ρόδου, δηλαδή των πολιτών, και της εταιρείας «ΜΑΡΙΝΕΣ ΡΟΔΟΥ Α.Ε».

Κατά την προσφιλή του τακτική, ο κ. Κολιάδης, προσπάθησε στην συνάντηση να παραπλανήσει τα μέλη της επιτροπής «σοφών», παριστάνοντας τον ανίδεο για το θέμα, λες και δεν γνώριζε τι ψήφιζε ως δημοτικός σύμβουλος, ούτε και όταν αυτοπροτάθηκε ως μέλος της επιτροπής παρακολούθησης της τριμερούς σύμβασης του έργου που αφορά τις επενδύσεις στην Νέα Μαρίνα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συνάντηση, δεν κατέληξε πουθενά και οι Γέροντες του ΠΑΣΟΚ, μαζί με τον κ. Γάκη, που μεταπήδησε στην Νέα Αριστερά, έφυγαν άπραγοι…για το καλό του τόπου!

Προφανώς και η υστεροφημία τους δεν τους ενδιαφέρει! 

0Shares