Scroll Top

Θέρμανση τους υποσχέθηκαν , ευτυχώς και ο ήλιος , γιατί από υποσχέσεις φόρτωσαν πολλές

epal

Ακόμα περιμένουν την θέρμανση, που τους υποσχέθηκε ο Αλέξανδρος Κολιάδης  στο σχολικό συγκρότημα του ΕΠΑΛ Ρόδου, για να μην κρυώνουν οι μαθητές του εσπερινού σχολείου, τώρα που η θερμοκρασία είναι χαμηλή!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, παρά τις δεσμεύσεις και την παρουσία του κ. Κολιάδη και των συνεργατών του στο σχολικό συγκρότημα του ΕΠΑΛ όταν τελούσε υπό κατάληψη, για το θέμα της έλλειψης θέρμανσης, θέρμανση ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί!

Οι μαθητές του εσπερινού ΕΠΑΛ, στη δεύτερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιανουαρίου, παραβρέθηκαν σε αυτήν, και διαμαρτυρήθηκαν για την έλλειψη θέρμανσης και τα λειτουργικά προβλήματα των εγκαταστάσεων. Ο κ. Κολιάδης και ο αναπληρωτής δημάρχου και  αντιδήμαρχος Μεσαιωνικής Πόλης  Βάϊος Καλοπήτας, είχαν δεσμευτεί, πως θα μεριμνούσαν  άμεσα για την εξέταση όλων των αιτημάτων και τη διευθέτησή τους. Διευκρίνισαν ωστόσο,  πως η θέρμανση των χώρων του σχολείου, αν και δεν αποτελεί αρμοδιότητα του δήμου, η δημοτική αρχή, θα τακτοποιούσε το ζήτημα εντός ολίγων ημέρων!

Μάλιστα την επόμενη μέρα ο  κ. Κολιάδης συνοδευόμενος από συνεργάτες του έσπευσε να επισκεφτεί κατά τις νυχτερινές ώρες το ΕΠΑΛ, που τελούσε υπό κατάληψη, από τους μαθητές τους, και δεσμεύτηκε πως την επόμενη εβδομάδα, συνεργείο του δήμου, θα επιδιόρθωνε το σύστημα θέρμανσης σε πρώτη φάση μέχρι να γίνει μελέτη για την οριστική επίλυση του προβλήματος!

 Από τότε μέχρι και σήμερα έχει περάσει ενάμισης  μήνας και όπως  αναφέρουν οι πληροφορίες μας οι μαθητές εξακολουθούν να κάνουν μάθημα τις νυχτερινές ώρες, χωρίς θέρμανση!

Προφανώς και το όλο θέμα ήταν ένα επικοινωνιακό παιχνίδι της δημοτικής αρχής, που αποδεικνύει μέχρι και σήμερα, ότι ασκεί διοίκηση στο λόγια και όχι στην πράξη!

0Shares