Scroll Top

Ο εν δυνάμει υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Μανώλης Σαββής, ειδικός σύμβουλος του Α. Κολιάδη

Μ-ΣΑΒΒΗΣ-Σ-ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ-2-1920x960-1-scaled-1

Του Παντελή Χατζηπέτρου

Η εξόφληση των προεκλογικών γραμματίων της αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα της δημοτικής αρχής που πασχίζει με κάθε τρόπο να βολέψει τα δικά της παιδιά σε θέσεις και καρέκλες της δημοτικής μηχανής.
Σειρά στην λίστα πήρε ο πρώην δήμαρχος Νότιας Ρόδου Μανώλης Σαββής, ο οποίος με σχετική απόφαση που αναρτήθηκε σήμερα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, προσλαμβάνεται ειδικός σύμβουλος του Αλέξανδρου Κολιάδη σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και διοίκησης γενικότερα.

Η απόφαση, αν και υπογράφτηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2024, αναρτήθηκε μόλις σήμερα, λόγω του κωλύματος που υπήρξε με την πρόσληψή του, ως συνταξιούχου υπαλλήλου  της Εθνικής Τράπεζας.
Αν και ο ευσεβής πόθος του κ. Σαββή είναι η δημαρχία της Ρόδου,  δεν κατάφερε να κερδίσει στις διαδικασίες που έγιναν,  ήρθε δεύτερος, και αφού είδε και αποείδε πως δεν μπορεί να συγκροτήσει συνδυασμό για τις δημοτικές εκλογές του 2023, αποφάσισε να στηρίξει με κάθε μέσο και τρόπο τον κ. Κολιάδη.

Άλλωστε οι πολιτικές και κομματικές του πεποιθήσεις δεν είναι ξεκάθαρες, αφού κινείται όπου φυσάει ο άνεμος, αν και ο ίδιος δηλώνει αριστερός!
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας ο κ. Σαββής υπήρξε και ο εμπνευστής της σύστασης  επιτροπής σοφών, στην οποία θα συμμετείχαν διατελέσαντες δήμαρχοι του νησιού μας, και η οποία όπως φαίνεται δεν προχωρά μετά το Βατερλό της συνάντησης που είχαν κάποια εν δυνάμει μέλη της με τον κ. Κολιάδη για το θέμα των επενδύσεων στην Μαρίνα Ρόδου.
Ο κ. Σαββής, μόλις ανέλαβε το δήμο η νυν δημοτική αρχή, εγκαταστάθηκε στη διεύθυνση τεχνικών έργων και υποδομών, στην οποία δεν τοποθετήθηκε αντιδήμαρχος, και την πολιτική εποπτεία της έχει ο ίδιος ο κ. Κολιάδης. Ουσιαστικά, χρέη πολιτικού προϊσταμένου ασκεί ο κ. Σαββής, ο οποίος  περισσότερο από τρεις μήνες ασκούσε τα καθήκοντα του χωρίς πρόσληψη.
Προφανώς, από τη θέση που βρίσκεται σήμερα, επιδιώκει να αποκτήσει καλές σχέσεις με τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων και να βάλει πλώρη για τις επόμενες δημοτικές εκλογές!

0Shares