Scroll Top

….” Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα”…

430464775_948178770299387_7981381248275801582_n

Περιχαρής ο Αλέξανδρος Κολιάδης έσπευσε να αναρτήσει στο προσωπικό του λογαριασμό, φωτογραφία από την συνάντηση που είχε χθες το βράδυ με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Τουλάχιστον αυτή τη φορά τον συνάντησε, και φωτογραφήθηκε μαζί του, όχι όπως τον Ιανουάριο που μετέβη στην Αθήνα και διατυμπάνιζε μέσω του γραφείο τύπου του, πως ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν για τα προβλήματα του δήμου Ρόδου.

 Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως χθες το βράδυ ο κ. Κολιάδης συναντήθηκε για δευτερόλεπτα με τον Πρωθυπουργό, όσο χρειάζεται για μία φωτογραφία, στην είσοδο της αίθουσας που δόθηκε το δείπνο προς τιμήν του, και βέβαια, όπως φαίνεται στο βιντεάκι, ο κύριος Μητσοτάκης δεν του έδωσε χρόνο για να τον ενημερώσει για όλα τα ζητήματα του Δήμου, όπως γράφτηκε, αλλά απλώς τον προσπέρασε. Βέβαια, τα χαμόγελα και το κλίμα ευθυμίας που προσπάθησαν να δημιουργήσουν οι παριστάμενοι υποστηρικτές του κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον κ. Μητσοτάκη, δεν έπεισαν κανέναν, ούτε ανέστρεψαν το κλίμα δυσαρέσκειας που επικρατεί στους κόλπους των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο εξέλαβε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, και δεν έκρυψε την οργή του.

Οι γνωστοί κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας σε τοπικό επίπεδο που στήριξαν τον κ. Κολιάδη στις δημοτικές εκλογές και αισθάνονται υπερήφανοι για την εκλογή του, βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο του κυκλώνα του Μεγάρου Μαξίμου. Χθες το βράδυ που  παραβρέθηκαν λόγω των θέσεων που κατέχουν στο δείπνο που δόθηκε  προς τιμήν του Πρωθυπουργού, προφανώς και αντελήφθησαν  πως στην ομιλία του που διήρκησε 20 λεπτά, δεν έκανε  καμία αναφορά στο Δήμο Ρόδου, ούτε και στον εκλεκτό τους δήμαρχο που εκλέχθηκε με τις ευλογίες τους.

 Από την πλευρά του ο κ.  Μητσοτάκης, αντιλαμβανόμενος το βαρύ κλίμα που επικρατεί στο νησί μας, τη δυσαρέσκεια που υπάρχει  για το Μέγαρο Μαξίμου και τα τοπικά μεγαλοστελέχη της Νέας Δημοκρατίας  που «πλήγωσαν» με την στάση και την συμπεριφορά τους Νεοδημοκράτες στις δημοτικές εκλογές, επέλεξε να μην ρίξει λάδι στην φωτιά. Ο Πρωθυπουργός  στην ομιλία του απέφυγε  οποιαδήποτε αναφορά στο Δήμο Ρόδου και στον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο κ. Κολιάδης, που κοκορεύεται για τις καλές σχέσεις που καλλιέργησε με υπουργούς και μέλη της κυβέρνησης, με τις «πλάτες» βέβαια των κολλητών των, να βρεθεί σε δεινή θέση, μετά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Ρόδο. Μπορεί να διαδίδει πως τα μέλη της κυβέρνησης έχουν ενημερωθεί για την οικονομική κατάσταση του Δήμου Ρόδου και θα στήριζαν την απόφασή του για την λήψη δανείου, όμως σήμερα, ο Πρωθυπουργός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και εξήγγειλε την εκεί έκτακτη επιχορήγηση προς το Δήμο της, ύψους 13 εκατ. ευρώ!

Όσο και αν προσπάθησαν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του Πρωθυπουργού, είναι πλέον πασιφανές πως η παρτίδα μέχρι τις ευρωεκλογές δεν σώζεται.

…. «Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα

0Shares