Scroll Top

Οι κομπάρσοι της δημοτικής αρχής!

403648935_216335788193768_4710861061937630733_n

Άποψη . Παντελής Χατζηπέτρος

Όνειδος για τη Νέα Δημοκρατία αποτελεί η εικόνα που παρουσίασε η δημοτική αρχή στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ περιστοίχιζαν το Δήμαρχο Ρόδου Αλέξανδρο Κολιάδη και στελέχη της δημοτικής αρχής. Μεταξύ άλλων ήταν εκεί σε πρωταγωνιστικό ρόλο η Άννα Παρασκευοπούλου που πρόκειται να αναλάβει τη θέση της γενικής γραμματέας του Δήμου Ρόδου στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ όπως και ο σύζυγός της Βασίλης Παπαβασιλείου, ο οποίος διετέλεσε στο παρελθόν συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου και αποχώρησε πρόσφατα με τη διάσπασή του.

Καρέκλα πρόκειται να καταλάβει και η Πόλυ Χατζημάρκου άλλοτε διευθύντρια του Ρ/Σ ” Κόκκινο” κουνιάδα αλλά και συνεργάτιδα του εκλιπόντος βουλευτή Νεκταρίου Σαντορινιού. Θέσεις ευθύνης στη δημοτική μηχανή σύμφωνα με πληροφορίες μας θα αναλάβουν οι Τάκης Μιχαηλίδης έμμισθη θέση, ο κ.Κώστας από από τις Καλυθιές, πρώην συνεργάτης του τέως βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Γάκη και βασικού υποστηρικτή του Αλέξανδρου Κολιάδη. Θέση στη  δημοτική αρχή ετοιμάζεται να αναλάβει και ο Μανώλης Σαββής, ο οποίος γέρνει όπου φυσάει ο άνεμος για να ικανοποιήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες καθώς διαχρονικά ακολουθεί το ρεύμα της εποχής.

Με δεδομένη την εικόνα αυτή εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε τοπικό επίπεδο στις περιφερειακές εκλογές “πούλησε” την εκλεκτή του κόμματος και υποψήφια Περιφερειάρχη Χρυσά Καραγιάννη που ήρθε τρίτη, συγκεντρώνοντας ποσοστό μόλις 10,85%. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο βωμό της καρέκλας και των προσωπικών τους φιλοδοξιών αφού πάντα έτσι έμαθαν να λειτουργούν, με το deal που έκαναν με τον Αλέξανδρο Κολιάδη στήριξαν τον “αγά” του δήμου Ρόδου Νίκο Νικολή για να εκλεγεί στις πρώτες θέσεις μεταξύ των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του Γιώργου Χατζημάρκου.

Ουσιαστικά, η διοίκηση του Δήμου πέρασε στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ με τα στελέχη  και τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας που στήριξαν τον Αλέξανδρο Κολιάδη κατ’ εντολή των πρωτοκλασάτων στελεχών τους, να περιορίζονται σε ρόλο κομπαρσων.Αιδως Αργείοι!

Από την διεύθυνση

Οι συντάκτες των άρθρων αποδέχονται ότι φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την νομιμότητα αλλά και για την ορθότητά τους του περιεχομένου των άρθρων τους .

0Shares