Scroll Top

“Ξυπόλητη” στην κακοκαιρία η δημοτική αρχή

417681024_900297645434402_4647198064765343857_n

Τη λογική «πάμε και όπου βγει» εφάρμοσε η δημοτική αρχή, για να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία που έπληξε χθες το νησί μας. Ανέτοιμη εντελώς, παρά το γεγονός ότι ήταν αναμενόμενη αφού υπήρχαν προειδοποιήσεις από την Πολιτική Προστασία, φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων με αποτέλεσμα, οι πολίτες να υποστούν τεράστια ταλαιπωρία!
Παρά τις μεγαλοστομίες  και τις υποσχέσεις των στελεχών της δημοτικής αρχής, εκ του αποτελέσματος ο Δήμος Ρόδου ήταν ανέτοιμος, να διαχειριστεί την κακοκαιρία με ότι αυτή συνεπάγεται για το νησί μας.
Οι δρόμοι πλημμύρισαν ακόμα και εντός της Μεσαιωνικής Πόλης, και τα συνεργεία της ΔΕΥΑΡ έτρεχαν την τελευταία στιγμή να αποφράξουν και να καθαρίσουν τα βουλωμένα φρεάτια!
Την όλη κατάσταση έσωσαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Ρόδου και οι εθελοντές που ακατάπαυστα, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, έδωσαν μάχη με τον χρόνο για να αποκαταστήσουν τις ζημιές.
Η δημοτική αρχή θεωρεί ότι έχει το μαγικό ραβδάκι για την επίλυση των προβλημάτων, και πως με τα λόγια και τις φωτογραφίες που ανεβάζουν τα στελέχη της από τις εκδηλώσεις που παραβρίσκονται, μπορούν να διοικήσουν το Δήμο. Χωρίς καμία οργάνωση και σχεδιασμό, θεωρούν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Μάλλον νομίζουν πως βρίσκονται ακόμα στην προεκλογική περίοδο, που για όλα τα κακώς κείμενα ευθύνονται οι αντίπαλοί τους, και οι ίδιοι αποποιούνται των ευθυνών τους.
Προφανώς, δεν έχουν αντιληφθεί το ρόλο τους ή δεν είχαν τον χρόνο να το κάνουν, αφού αναλώνονται σε καταγγελίες και διενέργεια ελέγχων, για τη δημιουργία εντυπώσεων!

0Shares