Scroll Top

Αναπτυξιακός οργανισμός «ΚΟΛΟΣΣΟΣ 2047». Λεφτά δεν υπάρχουν προσλήψεις ημετέρων γίνονται…Το δούλεμα πάει σύννεφο

Presentation1-1

Του Γιώργου Πολυβώτη

Επιβραβεύτηκε για τις υπηρεσίες που προσφέρει στον Αλέξανδρο Κολιάδη ο πρόεδρος των ΑΜΕΑ Ρόδου  Παναγιώτης Φωνιαδάκης. Με απόφαση που αναρτήθηκε και στο Διαύγεια, ορίστηκε μη αιρετό εκτελεστικό μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού «ΚΟΛΟΣΣΟΣ 2047», και θα λαμβάνει μισθό στο ύψος του 50% της μικτής μηνιαίας αντιμισθίας του δημάρχου Ρόδου δηλαδή 1.500 ευρώ.

 Ο κ. Φωνιαδάκης ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «ΕΝΑ- ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΡΟΔΟ», και συμμετέχει σε διάφορες επιτροπές και διοικητικά συμβούλια οργανισμών του Δήμου.

 Προφανώς, ξεπληρώνονται από τον κ. Κολιάδη οι υποσχέσεις που δόθηκαν προεκλογικά στον κ. Φωνιαδάκη, ο οποίος στήριξε σθεναρά την υποψηφιότητά του. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, κατά τη προεκλογική περίοδο τα γραφεία των ΑΜΕΑ, είχαν μετατραπεί σε ένα άτυπο εκλογικό κέντρο του κ. Κολιάδη και των συνεργατών του.

Ο κ. Φωνιαδάκης από την θέση του προέδρου των ΑΜΕΑ Ρόδου, με ανακοινώσεις του κατηγορούσε συνεχώς την προηγούμενη δημοτική αρχή, για να στηρίξει τον κ. Κολιάδη. Όπως για το θέμα της προσβασιμότητας στα ειδικά συστήματα SeaAccess, ενώ γνώριζε πολύ καλά πως δημιουργήθηκε, και σε ποιο γραφείο είχε αποσπαστεί ο υπάλληλος, που τα χειριζόταν. Ο ίδιος, θα μπορούσε σε πολλές περιπτώσεις, με μια ευγενική υπόδειξη προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, να είχε επιλύσει διάφορα θέματα προσβασιμότητας που προέκυπταν, όμως πάντα επέλεγε τον πιο δηκτικό και τον πιο επικριτικό. 

Προφανώς για τον κ. Φωνιαδάκη η διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ΑΜΕΑ, συνάδει με την εξυπηρέτηση των προσωπικών φιλοδοξιών και τη δημιουργία εντυπώσεων.

0Shares