Scroll Top

Νέα δεδομένα στην παραλία “Τσαμπίκας” . Η εταιρία Ανέμη- Ακταίον γκρουπ- πλειοδότησε σε τρεις καντίνες και πόστα .

unnamed

Νέα δεδομένα μπήκαν στην παραλία Τσαμπίκας. Η σημερινή ημέρα έφερε την εταιρία Ανέμη συμφερόντων του Κώστα Αποστολίδη ο οποίος πέρα από την εκπροσώπηση της είναι και μέτοχος σε αυτήν μπόρεσε να πλειοδοτήσει σε τρία πόστα και σε τρεις καντίνες στην περιοχή.

Αυτό σημαίνει ότι με βάση τον προγραμματισμό τους φέτος θα λειτουργήσουν ‘χαλαρά” όσον αφορά την διαμόρφωση των χώρων αλλά από την επόμενη χρονιά θα υπάρξει ένα πρότζεκτ πολύ δυνατό το οποίο και θα αναδείξει την περιοχή.

Μέσα σε αυτό είναι και το έμψυχο δυναμικό όπου σύμφωνα με δηλώσεις του θα είναι από τον Αρχάγγελο έτσι να ανοίξουν θέσεις εργασίας στην περιοχή και να βοηθηθεί η τοπική οικονομία.

Σκοπός και στόχος να δημιουργηθεί πραγματικά ένα αξιοθέατο τουριστικό στην περιοχή , η αναβάθμισή της και η  λειτουργία της να προσελκύει υψηλό εισοδηματικό τουρισμό. όσον αφορά τις υπηρεσίες αναμένεται να είναι επίσης σε υψηλό επίπεδο.  Το χαρακτηριστικό όμως και αυτό που θα πρέπει να προβληθεί είναι η στήριξη της τοπικής οικονομίας με θέσεις εργασίας από την περιοχή.

Να τονίσουμε συνολικά ότι το ποσό το οποίο δόθηκε για να περάσει στην δικαιοδοσία του Αποστολίδη και των συνεργατών του έφτασε τα 140.000 ευρώ. Συνολικά η επένδυση θα ξεπεράσει τα  500. 000 ευρώ και ότι σημαίνει αυτό.

0Shares

Leave a comment