Scroll Top

Με “δεκανίκια” πρώην δημάρχους δήλωσε θα διοικήσει την Ρόδο ο Αλέξανδρος Κολιάδης .

koliadis1

Με την συνδρομή πρώην δημάρχων της Ρόδου προτίθεται να διοικήσει το Δήμο της Ρόδου για τα επόμενα πέντε χρόνια ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αλέξανδρος Κολιάδης, παραδεχόμενος την απειρία του ίδιου αλλά και της ομάδας του.

Όπως ο ίδιος έκανε γνωστό στην σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, είναι έτοιμο το σχήμα που πρόκειται να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Ρόδου από την 01η Ιανουαρίου 2024, και στο οποίο συμπεριλαμβάνονται πρώην δήμαρχοι του νησιού μας στη θέση των ειδικών συμβούλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, θέση ειδικών συμβούλων θα αναλάβουν ο πρώην Δήμαρχος Ιαλυσού Στέργος Σταγκας ο οποίος δεν κατάφερε να εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος, και ο πρώην δήμαρχος Νότιας Ρόδου και πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Ροδίων Μανώλης Σαββής.

Ο τελευταίος προορίζεται για τη θέση του ειδικού συμβούλου οικονομικών.

Ο κ.Κολιάδης με τις αποφάσεις που λαμβάνει προχωρά στην εξόφληση προεκλογικών γραμματίων, που δεν αποκλείεται να προκαλέσουν και προστριβες στο εσωτερικό της παράταξης τους, νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Ουσιαστικά, δείχνει να μην εμπιστεύεται στο σύνολό τους τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους του, που είναι άπειροι στα κοινά και εκ των πραγμάτων θα αξιοποιήσει αναθέτοντάς τους ρόλους και αρμοδιότητες στο νέο διοικητικό σχήμα, αλλά θα βρίσκονται υπό την εποπτεία πρώην δημάρχων της Ρόδου.

Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από την έκβαση της ένστασης που κατέθεσε ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης και η οποία θα εκδικαστεί στις 14 Δεκεμβρίου.

0Shares