Scroll Top

“Μαθήματα” πολιτισμού από ειδική σύμβουλο με καπέλο!!!

kapelo

Του Γιώργου Πολυβώτη

Mαθήματα πολιτισμού παραδίδει στα μέλη των τοπικών συμβουλίων των δημοτικών κοινοτήτων του νησιού μας, ειδική σύμβουλος του Αλέξανδρου Κολιάδη Πόλυ Χατζημάρκου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ειδική σύμβουλος που πρόσφατα προσελήφθη στο δήμο Ρόδου, παραβρίσκεται στις συνεδριάσεις των τοπικών συμβουλίων για να κάνει μαθήματα πολιτισμού στα μέλη του!
Τις προηγούμενες ημέρες παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Καλυθιών, και με το υφάκι της αυθεντίας σε ζητήματα πολιτισμού, προέβη σε υποδείξεις  προς τα μέλη του, με αποτέλεσμα να προκαλέσει αλγεινή εντύπωση στους παριστάμενους.
 Με το πτυχίο που κατέχει, προσελήφθη ειδική σύμβουλος του δημάρχου αλλά εργάζεται στο γραφείο μετακλητού στελέχους της δημοτικής αρχής, ως γραμματέας της. Προφανώς βρίσκει την ευκαιρία, να κάνει χρήση και του πτυχίου της, «καπελώνοντας» τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Τουρισμού Γιώργο Τόππο. Ως ο καθ’ ύλην αρμόδιος και μάλιστα αιρετός, είναι ο αρμόδιος να συζητά με τα μέλη των τοπικών συμβουλίων για πολιτιστικά θέματα και όχι να χαράζει πολιτική επί του θέματος η ειδική σύμβουλος.Το προσπαθεί πολύ αλλά το καπέλωμα ουδείς το δέχεται. Και είναι λογικό αυτό να συμβαίνει.
 Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι η συμπεριφορά της απέναντι στους υπαλλήλους του δήμου, είναι προκλητική και αγενής με αποτέλεσμα να επικρατεί δυσαρέσκεια στους κόλπους των εργαζομένων, που θεωρούν, ότι δεν μπορούν να δέχονται υποδείξεις από πρόσωπα που είναι μετακλητά και με αυταρχικό τρόπο.
 Να σημειωθεί πως η ειδική σύμβουλος, προέρχεται από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο,τον ΣΥΡΙΖΑ και διαχρονικά η ενασχόλησή της με τα κοινά απορρέει από τη δίψα της για θέση και καρέκλα…ως κρατικοδίαιτη που είχε συνηθίσει να είναι τα τελευταία χρόνια!

0Shares