Scroll Top

Θυμήθηκαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ, πως πλησιάζουν οι ευρωεκλογές

pasok

Του Παντελή Χατζηπέτρου

«Ξύπνησε» από τον λήθαργο που βρίσκεται..από τότε που εκλέχθηκε η νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ νότιας Δωδεκανήσου και εξέδωσε και ανακοίνωση για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. 

Πάλι καλά και οι ευρωεκλογές και οι Ροδίτες αντιλήφθηκαν, όσοι βέβαια την διάβασαν, πως υπάρχει και νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ, αφού  η τελευταία παρέμβασή της στα τοπικά πολιτικά δρώμενα…ήταν η κοπή της βασιλόπιτάς της!

Με την ανακοίνωσή της, καυτηριάζει την απουσία εκπροσώπων της Δωδεκανήσου στα ευρωψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς, ο «εξαφανισμένος» γραμματέας της Νίκος Μουτσάκης, θεωρεί πως, με την κίνησή του αυτή, θα προβάλει την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Κουνάκη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ, που  προσπαθεί να εδραιώσει την παρουσία του στο κόμμα, με το βλέμμα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

 Μάλιστα ο κ. Κουνάκης έσπευσε να συναντηθεί και να φωτογραφηθεί με τον Αλέξανδρο Κολιάδη, τον «κολλητό» του, που στήριξε στις δημοτικές εκλογές και ευελπιστεί την ανταπόδοση στις ευρωεκλογές, αφού βεβαίως προηγουμένως εξήρε το σπουδαίο έργο της δημοτικής αρχής, το οποίο μόνο εκείνος βλέπει, εφόσον έργο δεν υπάρχει, πολλώ δε μάλλον και σπουδαίο…

Την άποψή του θα συμμερίζεται και ο σύντροφος του Νίκος Μουτσάκης, που κατάφερε να διαλύσει τον κομματικό χώρο στον οποίο ανήκει, και να τον εξαφανίσει από τον χάρτη των δημοτικών εκλογών στο νησί μας, για να πριμοδοτήσει την υποψηφιότητα  έκπτωτου πλέον από τις θέσεις και τα αξιώματα  Βάιου Καλοπήτα στο ψηφοδέλτιο του Αλέξανδρου Κολιάδη.

Με την στάση του ο κ. Μουτσάκης κατάντησε την νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ νότιας Δωδεκανήσου παραμάγαζο της δημοτικής αρχής, και το τίμημα θα το πληρώσει το κόμμα του στις ευρωεκλογές!

0Shares