Scroll Top

Απέραντος σκουπιδότοπος η παιδική χαρά στην Ιαλυσό.

received_783015713345333

Του Παντελή Χατζηπέτρου

Σε απέραντο σκουπιδότοπο  μετατράπηκε παιδική χαρά στην Ιαλυσό. Ξεχειλισμένοι κάδοι, πεταμένα σκουπίδια δεξιά και αριστερά, σε έναν χώρο που υποτίθεται πως απευθύνεται σε μικρά παιδιά, για να περάσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.
 Από τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και ανάρτησε οργισμένος συμπολίτης μας, με την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί, φαίνεται πως η παιδική χαρά βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο της Ιαλυσού, δίπλα σε ξενοδοχειακές μονάδες που λειτουργούν και φιλοξενούν τουρίστες στην περιοχή.
Προφανώς ο αντιδήμαρχος Ιαλυσού και η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της κοινότητας Ιαλυσού Αγνή Καραβόλια, δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με την αποκομιδή των σκουπιδιών από μία παιδική χαρά, που λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στο νησί μας αυτή την περίοδο, αποτελεί και εστία μόλυνσης.

Η δε λαλίστατη αντιπρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ Στεφανία Στάγκα, προφανώς και δεν ασχολείται με θέματα της καθημερινότητας  που αφορούν την Ιαλυσό, αφού ο κ. Κόγγος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας μετά από ασφυκτικές πιέσεις που άσκησε στον Αλέξανδρο Κολιάδη, ανέλαβε την αντιδημαρχία, στερώντας την από την κ. Στάγκα, η οποία δεν μπορούσε να κάνει και διαφορετικά.
 Συμβιβάστηκε με τη θέση της αντιπροέδρου της ΔΕΡΜΑΕ σε έμμισθη θέση, καθώς ο αδελφός της Σάββας Στάγκας, βολεύτηκε ως υποδιευθυντής του γραφείου δημάρχου Ρόδου. Δεν μπορούμε να τα θέλουμε όλα δικά μας….

Y.Γ Οι  φωτο από το διαδίκτυο απο συμπολίτη μας που δεν θελει να αναφερθεί το όνομα του

0Shares