Scroll Top

Ενημερώστε μας ποιος είναι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Κολιάδης ή Κασάπης μπερδευτήκαμε!!

418418446_6509282452508626_6174029364488086359_n

Το θέατρο του παραλόγου εκτυλίχθηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Κολιάδη στο ρόλο του λαϊκιστή, που προσέφυγε για άλλη μια φορά στον μονόλογο προσβολών και ειρωνείας, δημιουργώντας κλίμα τοξικότητας και ταξικότητας.
Το δημοτικό συμβούλιο με ευθύνη του προέδρου του Κυριάκου Κασάπη, εξελίσσεται σε λαϊκό δικαστήριο, και ο θεσμικός ρόλος του ως το ανώτατο συλλογικό όργανο του νησιού μας αμαυρώνεται όλο και περισσότερο.

Ο κ. Κολιάδης με το μένος που τον διακατέχει κατά της προηγούμενης δημοτικής αρχής, αναλαμβάνει σε κάθε συνεδρίαση του οργάνου το ρόλο του προέδρου, διευθύνοντας την οποία συζήτηση μπορεί να γίνει μέσα στο χάος που επικρατεί, αφαιρεί και δίνει το λόγο σε όποιον επιθυμεί.
Ο κ. Κασάπης αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων, αποδέχεται το ρόλο του κομπάρσου φοβούμενος να αντιδράσει στις ορέξεις του δημάρχου που έχει διπλό ρόλο σε αυτό.

Την ώρα που η τοπική κοινωνία απαιτεί εδώ και τώρα λύσεις στα καυτά προβλήματά της, η δημοτική αρχή και ο κ. Κολιάδης αρνούνται πεισματικά να τα φέρουν προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο και επιλέγουν συνειδητά, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, να φορτώνουν όλα τα κακώς κείμενα στην προηγούμενη δημοτική αρχή, πρακτική που κούρασε πολύ τους πολίτες.
Η θλιβερή εικόνα του δημοτικού συμβουλίου αποτελεί όνειδος στα μάτια των πολιτών, που θα περίμεναν να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και όχι να μετατρέπεται σε χώρο καταδίκης της προηγούμενης δημοτικής αρχής.
Ο κ. Κολιάδης χρησιμοποιεί όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα που διαθέτει, προκειμένου σε κάθε συνεδρίαση να ρίξει χολή και να καπηλευτεί πρόσωπα και καταστάσεις, όπως έπραξε με την μνήμη του αείμνηστου πρώην Δημάρχου Φώτη Χατζηδιακου, θεωρώντας πως οι υποστηρικτές του έχουν ξεχάσει πως στο παρελθόν, στην ίδια αίθουσα αναφερόμενος στη θητεία της δημαρχίας του στο Δήμο Ρόδου, έκανε αναφορά σε “μαύρες σακούλες”.
Το μεγαλείο του λαϊκισμού βρήκε τους εκφραστές του! Και ακόμα είμαστε στην αρχή μια νέας θητείας. Πως θα περάσουν οι επόμενοι μήνες μεχρι το ΣΤΕ άραγε . Εκει θα ξεκαθαρίσουν όλα ότι και να γίνει .

0Shares