Scroll Top

Με το προφίλ του λαϊκού παιδιού παραπλανά τους Ροδίτες ο νέος ηγεμών

santhopoulos

Γελάνε και οι πιο ευκολόπιστοι ακούγοντας τον Αλέξανδρο Κολιάδη να υποστηρίζει πως η παράταξή του δαπάνησε μόλις 45.000 ευρώ κατά την προεκλογική περίοδο! Μάλλον θεωρεί πως απευθύνεται σε ανίδεους πολίτες που τρώνε σανό, όταν η τοπική κοινωνία βοά για τα χρήματα που ξοδεύτηκαν όπως και για την αμοιβή των δύο δικηγόρων που ανέλαβαν την κατάθεση της αντένστασης, για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών.
Το ποσό που επικαλέστηκε πως ξόδεψε είναι πενιχρό για τις στρατιές των τρολς που χρησιμοποίησε για τη διαφημιστική του καμπάνια κατά την προεκλογική περίοδο, την καθημερινή προβολή του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, και τα πρωτοσέλιδα στις φίλα προσκείμενες εφημερίδες. Ούτε βέβαια πείθει το επιχείρημα πως επειδή οι δύο δικηγόροι δεν «συμπαθούσαν» την προηγούμενη δημοτική αρχή, ανέλαβαν «αφιλοκερδώς» την υπεράσπιση της παράταξής του… προφανώς πλήρωσαν και από την τσέπη τους τα έξοδα μετακίνησής τους προς και από τη Ρόδο! Και αυτά όλα ειπώθηκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.
Μπορεί να επικαλείται ο κύριος Κολιάδης πως δεν έχει δει και δεν ξέρει πώς είναι το ποσό των 250.000 ευρώ… που όπως φημολογείται ότι κόστισε ο ένας δικηγόρος του… όμως οι ευκατάστατοι χορηγοί του και οι υποστηρικτές του, που πόνταραν στο λαϊκό παιδί, προφανώς ξέρουν.
Ο κύριος Κολιάδης προσπαθεί σε ρόλο  Νίκου Ξανθόπουλου να συγκινήσει τους πολίτες, παίζοντας το φτωχό και τίμιο παιδί του λαού, όμως όλοι πια γνωρίζουν πως όλο αυτό είναι μια κακοπαιγμένη παρωδία.

0Shares