Scroll Top

Δ. Κρητικός για Κολιάδη ¨δεν ήξερε δεν ρώταγε”

428504468_10224536839591714_3336768889989094155_n

Μια δήλωση του πρώην Δημάρχου Καμείρου Δημήτρη Κρητικού βάζει φωτιά στο πολιτκό σκηνικό και ιδιαίτερα αφορά την τοποθέτηση του Αλέξανδρου Βασίλη Κολιάδη ότι δεν γνώριζε τι ψήφιζε για την Μαρίνα Ρόδου και τους όρους δόμησης. Είναι αυτό που λέει ο λαός μας “δεν ήξερε δεν γνώριζε”; Και ο συγκεκριμένος θα λύσει τα προβλήματα του νησιού μας . Που τραβάει αυτός ο τόπος άραγε , σε πόσες βάρκες βάλαμε τα πόδια μας αλήθεια και κάποια στιγμή θα βουλιάξουμε.

Δήλωση Δημήτρη Κρητικού

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ (28/2/2024) ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ…

…<<Ο δήμαρχος Ρόδου κ. Κολιάδης άρχισε να μιλά για τη μαρίνα ενθυμούμενος τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 30 Νοεμβρίου 2021 και αναρωτιόταν τι ψήφισαν τότε!!! Ψήφισαν μια τέτοια αλλαγή στους όρους δόμησης και δεν το πήραν χαμπάρι; Απευθυνόταν προς τους δημοτικούς συμβούλους που ήταν μαζί στην προηγούμενη τετραετία αν αυτοί είχαν αντιληφθεί τι έγινε τότε….”Υπήρχε εισήγηση για αλλαγή στον συντελεστή δόμησης; Και όμως τον ψηφίσαμε”!!!! Και ξαναψήφισαν θέμα σχετικό με τη μαρίνα στις 25 Αυγούστου 2023….”Είμαστε υπέρ της επένδυσης αλλά με σωστό τρόπο. Όσο για τα αντισταθμιστικά οφέλη, θα τα φροντίσει η νέα δημοτική αρχή” σημείωσε. Ο Στέφανος Δράκος αντιδήμαρχος επι Καμπουράκη όταν πήρε το λόγο είπε οτι αυτή την αλλαγή στη δόμηση την αντελήφθη σε μια συνεδρίαση διαδικτυακή της επιτροπής Λιμένων. “Όταν αντέδρασα- είπε- με πέταξαν απο την συνεδρίαση”! Ενημέρωσε στη συνέχεια τον δήμαρχο, ήρθαν οι φωτιές και οι εκλογές και το θέμα έμεινε στην αφάνεια μέχρι που βγήκε το ΦΕΚ όπου όλοι έπεσαν από τα σύννεφα!!! Όλοι, η σχεδόν όλοι ψήφισαν τότε, επικαλούμενοι σήμερα την άγνοια(!) και κάποιοι άλλοι το αντιλήφθηκαν αλλά δεν είπαν τίποτα μήπως και διασωθούν πολιτικά!..>>

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και συγκεκριμένα στο 12ο θέμα της ημερήσιας διάταξης της 30/11/2021,<< Χορήγηση σύμφωνης γνώμης για την τροποποίηση της χωροθέτησης του τουριστικού λιμένα Ρόδου>>, η παράταξη ΡΟΔΟΣ ΑΞΙΩΝ της οποίας είχα την τιμή να ηγούμαι, λόγω της ιδιαιτερότητας του θέματος κρίνοντας ότι απαιτούνταν περισσότερες διευκρινήσεις, ΨΗΦΙΣΕ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.

0Shares