Scroll Top

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ; Διαβάστε να ενημερωθείτε

418418446_6509282452508626_6174029364488086359_n

Του Παντελή Χατζηπέτρου

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Χριστόδουλος Μαλιαράκης, από τον διασυρμό που υπέστη στην ψηφοφορία για την επιλογή Συμπαραστάτη  του Δημότη και της Επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. 
Ο υποψήφιος με το Νίκο Γερονικόλα και με το «πλούσιο» βιογραφικό, γνωστός για τον αλά καρτ εθελοντισμό του, έλαβε μόλις δύο (02) ψήφους επί συνόλου 40 παρισταμένων δημοτικών συμβούλων. Εν ολίγοις, έψαχνε την ψήφο του στην κάλπη όπως λέει και ο σοφός λαός. Κρίμα για τον χρόνο που ανάλωσε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για να αναγνώσει τις περγαμηνές και τα επιτεύγματα του στο νησί μας, για να πείσει πόσο νοιάζεται για το καλό της Ρόδου, πόσο αποτελεσματικός είναι στην επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας, ότι είναι υπέρμαχος του διαλόγου, με συμμετοχή στην κοινωνική ζωή του τόπου μας.
Μάλιστα αποκάλεσε τον εαυτό του ουδέτερο, αντικειμενικό και αμερόληπτο, θεωρώντας πως απευθύνεται σε ανίδεους που δεν γνωρίζουν το βρώμικο παιχνίδι που έπαιξε εναντίον της προηγούμενης δημοτικής αρχής του Αντώνη Καμπουράκη. 
 Χθες το βράδυ τα συντρόφια του, τον πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα, τον διέσυραν, καταψηφίζοντας την υποψηφιότητά του, και έφυγε από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ηττημένος, αφού δεν του αναγνώρισαν τις υπηρεσίες που πρόσφερε στον Αλέξανδρο Κολιάδη ως πρωτεργάτης εθελοντικών κινημάτων, ξεσηκώνοντας τους πολίτες εναντίον της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Και όπως είναι γνωστό, την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς!

0Shares