Scroll Top

Άθλια η εικόνα στα Κρητικά και στις Κάτω Πέτρες!

received_1087202252495798

Αποκαρδιωτική είναι η εικόνα που αντικρίζουν οι διερχόμενοι από τα Κρητικά, με εμφανή τα σημάδια της εγκατάλειψης από τη δημοτική αρχή. Η είσοδος της πόλης μας βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, όσο και αν προσπαθεί να την ωραιοποιήσει η δημοτική αρχή και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.
Μετά το σχετικό δημοσίευμα μας, συνεργεία των αρμόδιων υπηρεσιών του δήμου, αποψίλωσαν από τα ξερά χόρτα την νησίδα στα Κρητικά, και απομάκρυναν τα σκουπίδια που υπήρχαν στα πεζοδρόμια. Όμως καμία ουσιαστική παρέμβαση δεν έγινε για τον ευπρεπισμό της νησίδας και τον καθαρισμό σε όλο το μήκος της. Ούτε η διεύθυνση πρασίνου μερίμνησε μέχρι σήμερα, για να φυτευτούν φυτά και λουλούδια στην νησίδα όπως τα προηγούμενα χρόνια, που έδιναν άλλη νότα στην περιοχή.
 Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στις Κάτω Πέτρες, όπως επεσήμανε και ο Αντώνης Καμπουράκης στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, και δέχτηκε την επίθεση του Αλέξανδρου Κολιάδη με προσβλητικές εκφράσεις προς το πρόσωπό του, για να δικαιολογήσει την αναποτελεσματικότητα και την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής στην αντιμετώπιση των ζητημάτων της καθημερινότητας.
 Προφανώς ο κ. Κολιάδης είναι εκείνος που δεν πέρασε πρόσφατα από την περιοχή των Κρητικών και τις Κάτω Πέτρες, για να δει με τα μάτια του πως έχουν μετατραπεί σε ζούγκλα από τα χόρτα και τους θάμνους, να δει τα σπασμένα κολωνάκια στο παραλιακό μέτωπο των Κρητικών και τα πεταμένα εδώ και καιρό σκουπίδια στην παραλία.
Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η είσοδος της πόλης προκαλεί και τη δυσαρέσκεια των πολιτών του νησιού μας, οι οποίοι διερωτώνται αν η δημοτική αρχή αντιλήφθηκε πως η τουριστική σεζόν έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες!
Υ.Γ Οι φωτο αναρτήθηκαν από συμπολίτη μας

0Shares