Scroll Top

28 Φεβρουαρίου νέος ραδιοφωνικός σταθμός στα ερτζιανά της Ρόδου

274199024_472517671030570_2703087002105759152_n

Real Voice 99,5: H νέα αυθεντική φωνή, το αληθινό ενημερωτικό ραδιόφωνο της Ρόδου, ακούγεται δυνατά και αλλάζει τα δεδομένα! Από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022, ο Real Voice 99,5 είναι στον αέρα και ένα νέο, συναρπαστικό ταξίδι ξεκινά!

Ένα ταξίδι στην αληθινή ενημέρωση, στην ενημέρωση που σέβεται και υπηρετεί την αλήθεια, μακριά από λαϊκισμούς και άναρθρες κραυγές. Στην ενημέρωση που σέβεται την νοημοσύνη των ακροατών.

Ο Real Voice 99,5 ξεκινά, με ανθρώπους πίσω από τα μικρόφωνα, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία “on air”, στο τοπικό ραδιόφωνο. Με έδρα τη Ρόδο, στις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις και σε συνεργασία με τον πρώτο σε ακροαματικότητα real fm 97,8, οι έμπειροι δημοσιογράφοι του Real Voice 99,5, θα μεταφέρουν την αληθινή φωνή της ειδησεογραφίας, της επικαιρότητας, της κοινωνίας, της αληθινής ζωής, 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο.

Με ένα πλήρως ενημερωμένο μαγκαζίνο, με τη σφραγίδα του Τέρη Χατζηιωάννου, θα ξεκινάει η «Πρώτη Καλημέρα», καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8:00 έως 10:00 το πρωί. Με αναλυτικά ρεπορτάζ από τα σημεία των γεγονότων, με συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων και δίνοντας βήμα στους πολίτες, θα μας ενημερώνει για όσα αξίζει να γνωρίζουμε στο ξεκίνημα της ημέρας. Αμέσως μετά σε σύνδεση με τον real fm 97,8 τη σκυτάλη θα παίρνει ο Νίκος Χατζηνικολάου και μαζί του η Κάτια Μακρή, στην πρώτη σε ακροαματικότητα ενημερωτική εκπομπή σε όλη την Ελλάδα, για ό,τι συμβαίνει γύρω μας.

Στα δελτία ειδήσεων του σταθμού, στην πιο έγκαιρη και σφαιρική καταγραφή της ειδησεογραφίας, η Νατάσα Παμπρή. Ενημέρωση ανά μία ώρα για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις και τα σημαντικά γεγονότα με αξιοπιστία, ταχύτητα και εγκυρότητα. Το πρώτο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Real Voice 99,5 βγαίνει μπροστά στην ενημέρωση στις 9.00 π.μ.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Voice, στις 14:00 η Ρένα Παυλάκη, δυναμικά και αξιόπιστα αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την ουσιαστική και σε βάθος ανάλυση των γεγονότων, μεταφέρει με άποψη την ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας και τις προεκτάσεις των γεγονότων, με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ με συνεντεύξεις και σχολιασμούς. Real Voice 99,5: η Αληθινή Φωνή! Η νέα αυθεντική πρόταση στο ενημερωτικό ραδιόφωνο, είναι εδώ και ακούγεται δυνατά!

0Shares

Comments (1)

I get pleasure from, lead to I found exactly what I used to be looking for. You have ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

Leave a comment