Scroll Top

Στ. Μαργέλλος “Νίκος Μουτσάκης, ο επόμενος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νότιων Δωδεκανήσων”

Μουτσάκης - Μαργέλλος

Δήλωση Σταμάτη Μαργέλλου

Θα το λέω ξανά και ξανά μέχρι να το εμπεδώσουμε: είναι ντροπή μας η κεντρική εξουσία να κάνει κουμάντο στον τόπο μας, να επιλέγουν υποψήφιους βουλευτές και αυτοδιοικητικούς. Πρέπει η εξουσία να επιστρέψει στο λαό.

Πλέον ανατέλλει ο πράσινος ήλιος του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος ήρθε για να μείνει και να φέρει την ανανέωση και τη δημοκρατία στο Κίνημα. Κουμάντο κάνουν οι από κάτω, η βάση της πυραμίδας. Σπάσαμε την οικογενειοκρατία και την προσωπολατρία και γίναμε παράδειγμα για τα άλλα κόμματα.

Έχουμε αξιόλογα τοπικά στελέχη τα οποία θα βγουν μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες μας (περίπου σε 1μιση μήνα) και μετά από 5 χρόνια διορισμένων της κεντρικής κομματικής εξουσίας. Ένα δικό μας παιδί, ο δικηγόρος Νίκος Μουτσάκης, νέος, μορφωμένος και με πολλή όρεξη για αλλαγή, είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να φέρει άνεμο ανανέωσης στην πολιτική σκηνή του τόπου. Να αναλάβει τα ηνία της νομαρχιακής επιτροπής και να συμπλεύσει με το όραμα του Νίκου Ανδρουλάκη.

Διαθέτει ελεύθερη σκέψη και ανοιχτό μυαλό, ξέρει να ακούει, να επικοινωνεί με θάρρος τις θέσεις και τις απόψεις του. Όποιος τον γνωρίζει, μιλάει για ενθουσιώδη συνεργάτη, με υπομονή, πίστη και επιμονή στους στόχους του. Νομίζω πως είναι ο ιδανικός να ηγηθεί. Αυτονόητο είναι ότι σε ένα απολύτως δημοκρατικό σύστημα, οποιοσδήποτε είναι ευπρόσδεκτος να δηλώσει τη συμμετοχή του.

0Shares

Comments (1)

After looking at a few of the blog articles on your website, I really like your way of blogging. I book-marked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Please check out my web site as well and let me know how you feel.

Leave a comment