Scroll Top

Ανακοινώνονται αλλαγές σε μπαρ καφέ και εστιατόρια

341662cb1396400a34f3a25c58a10e79_L

Αύριο Τετάρτη 9 Ιουνίου συνεδριάζουν ξανά οι ειδικοί λοιμωξιολόγοι, οι οποίοι Με δεδομένη την πορεία του εμβολιασμού αλλά και την αισθητή βελτίωση των δεικτών της πανδημίας το τελευταίο διάστημα, αναμένεται να δώσουν το «πράσινο φως» σε μία σειρά θεμάτων όπως η απαγόρευση κυκλοφορίας και η μουσική στην εστίαση.

Απαγόρευση κυκλοφορίας

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες αρχής γενομένης από την απαγόρευση κυκλοφορίας οι επιστήμονες αναμένεται να εισηγηθούν την επέκταση του ωραρίου κατά μία ώρα. Έτσι η απαγόρευση κυκλοφορίας, κατά το βασικό σενάριο, από τις 12:30 που ξεκινά σήμερα, θα ξεκινά άμεσα, από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο από τις 01:30 την νύχτα.

Τέλος απαγόρευσης της μουσικής στην εστίαση

Για την εστίαση τώρα, όπως όλα δείχνουν, τέλος φαίνεται πως μπαίνει στην απαγόρευση της μουσικής και έτσι σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι πιθανόν η μουσική να επιτραπεί ακόμα και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Τις αλλαγές τις είχε προαναγγείλει άλλωστε και η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη«Εφόσον όλα πάνε καλά, θα μπορούσαν ίσως την άλλη εβδομάδα να γίνουν κάποιες ανακοινώσεις, όπως για το ωράριο κυκλοφορίας. Και βεβαίως -επειδή ο οδικός χάρτης που δώσαμε φτάνει μέχρι τα μέσα Ιουνίου- να περιγραφεί και η υπόλοιπη πορεία ως προς δραστηριότητες που δεν έχουν επανεκκινήσει ή έχουν επανεκκινήσει με πολλούς περιορισμούς, ώστε να υπάρχει μια ορατότητα για όλους τους πολίτες που θέλουν να προγραμματίσουν δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα δεξιώσεις γάμων».
dikaiologtika.gr
0Shares

Comments (2)

Es muy difícil leer los correos electrónicos de otras personas en la computadora sin conocer la contraseña. Pero a pesar de que Gmail tiene alta seguridad, la gente sabe cómo piratear secretamente una cuenta de Gmail. Compartiremos algunos artículos sobre cómo descifrar Gmail, piratear cualquier cuenta de Gmail en secreto sin saber una palabra.

Si está pensando en usar una aplicación para espiar teléfonos celulares, entonces ha tomado la decisión correcta.

Leave a comment