Τεράστια επιτυχία για την ΒΑΠ Κουγιός . Με το βραβείο ανώτερης γεύσης βραβεύτηκε το «Απολλώνιο» νερό

Τεράστια επιτυχία για την ΒΑΠ Κουγιός . Με το βραβείο ανώτερης γεύσης βραβεύτηκε το «Απολλώνιο» νερό
Με το βραβείο ανώτερης γεύσης βραβεύτηκε το «Απολλώνιο» νερό της ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ στον παγκόσμιο διαγωνισμό International Taste Institute!
Το «Απολλώνιο», ξεχώρισε για την ανώτερη και μοναδική του γεύση και ποιότητα στον κορυφαίο διαγωνισμό του Ινστιτούτου Ανώτερης Γεύσης (InternationalTasteInstitute) ενώ αντίστοιχο βραβείο έλαβε και το «AquaVita».
Η Επιτροπή του International Taste Institute , που απαρτίζεται από 200 εξειδικευμένους γευσιγνώστες, γεύτηκε πλήθος νερών και ξεχώρισε το «Απολλώνιο» και το «AquaVita» που πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές του θεσμού.
Το Φυσικό μεταλλικό νερό «Απολλώνιο» και το Επιτραπέζιο νερό «AquaVita», διακρίνονται για την υψηλή περιεκτικότητά τους σε μαγνήσιο, το οποίο έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Βοηθά να διατηρηθεί η κανονική λειτουργία μυών και νεύρων, κρατά τον καρδιακό ρυθμό σταθερό και υποστηρίζει ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα. Επιπλέον το Μαγνήσιο βοηθά τη ρύθμιση των επίπεδων σακχάρου του αίματος, και ενισχύει τον ενεργειακό μεταβολισμό και την πρωτεϊνοσύνθεση, καθώς επίσης βελτιώνει τις γνωστικές λειτουργίες και την μνήμη.
Τόσο το «Απολλώνιο» όσο και το «AquaVita» συνεχίζουν την ανοδική πορεία τους, διατηρώντας την ποιότητά τους και συμβάλλοντας σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Έτσι, καταφέρνουν να ξεχωρίζουν όχι μόνο ανάμεσα στα εμφιαλωμένα νερά της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.
Τα «Βραβεία Ανώτερης Γεύσης» (Superior Taste Awards) απονέμονται από επιτροπή που απαρτίζεται από διακεκριμένους σεφ, βραβευμένους με αστέρια Michelin που προέρχονται από χώρες της Ευρώπης όπως η Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ουγγαρία κ.α..
Οι κριτές δοκιμάζουν «τυφλά» κάθε προϊόν, δεν γνωρίζουν δηλαδή από που προέρχεται, και αξιολογούν σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες και αισθητηριακά κριτήρια, όπως η οσμή, όψη, γεύση, επίγευση, υφή κ. α.
Το Απολλώνιο έλαβε 3 αστέρια με βαθμολογία 90,5% και το Aqua Vita αντίστοιχα έλαβε 2 αστέρια με βαθμολογία 88,7%.
0Shares

admin

Related articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *