Scroll Top

Ο διασυρμός της ΕΠΟ δεν έχει φρένο . Αναβολή του συμβουλίου της λόγω μη αναδιάρθρωσης

gkat_19_2610_page_1_image_0001-thumb-large

Ρεπορτάζ από το sportstonotos.gr

Αναβολή πήρε η ΕΠΟ (από τον… εαυτό της δηλαδή), καθώς η Β’  Εθνική κινδυνεύει πλέον, μετά την… γυριστή της Δόξας Δράμας, των Τρικάλων, του… Απόλλωνα Λάρισας και βέβαια της… ΑΕ Καραϊσκάκης (όλων των καλών παιδιών της κατηγορίας δηλαδή) , νωρίτερα στην Super League 2 – Football League! Και έτσι δεν έγινε  στις 5 μ.μ. σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή για την αναδιάρθρωση!!!

Στα όριά τους, εν τω μεταξύ, οι 8 πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής μετά τις αποφάσεις της Super League 2 και της Football League.

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν στην τηλεδιάσκεψη της Ένωσης αναφορικά με το μέλλον της Super League 2 και της Football League προκάλεσαν την αντίδραση των 8 πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής.

Οι «8» είναι στα όριά τους και εμφανίζονται φέρονται αποφασισμένοι σε περίπτωση που δεν προχωρήσει εντέλει το πλάνο αναδιάρθρωσης με τους δύο ομίλους στην SL2 να μην κατέβουν να αγωνιστούν!

Επιπλέον με δεδομένο πως δεν πέρασε το μοντέλο αυτό παρότι προτάθηκε καθώς δεν συγκεντρώθηκαν οι απαιτούμενοι ψήφοι, οι «8» της Γ’ Εθνικής είναι έξαλλοι με τις ομάδες που ψήφισαν κατά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης έλαβε τις εξής αποφάσεις:

«1) Αποφάσισε ομόφωνα την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων. Ετέθη πρόταση από ομάδες της Football League για ενιαία κατηγορία με την Super League 2  με δυο ομίλους των 16 ομάδων.

Υπέρ της πρότασης ψήφισαν δέκα (10) ομάδες και πέντε (5) κατά. Η πρόταση δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία των 3/4 που θέτει ο νόμος 4684/20. Παραμένει σε ισχύ η προηγούμενη πρόταση περί τροποποίησης των προκηρύξεων με τις κατηγορίες διαχωρισμένες ως εξής: SL1 18 ομάδες, Super League 2 16 ομάδες και η Football League 16 ομάδες.

2) Αποφασίστηκε ως ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής η 20ή Αυγούστου και έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 η 4η Οκτωβρίου».

0Shares

Leave a comment