Scroll Top

Υπόθεση Rodos Palace. Οι μάσκες έπεσαν και οι ηθικοί αυτουργοί αποκαλύφτηκαν.

418692335_961714402225279_5950490272510139200_n

Πέφτουν οι μάσκες των ηθικών αυτουργών που οδήγησαν τους αγρότες με τα τρακτέρ τους το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου έξω από το ξενοδοχείο Ρόδος Παλλάς, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Δ.Ε.Ε.Π Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας και της ΔΗ.ΤΟ Ρόδου Νέας Δημοκρατίας παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια.
Τα όσα διαδραματίστηκαν και τα όσα ειπώθηκαν για την συγκεκριμένη εκδήλωση αποδεικνύουν ότι οι υποκινητές είναι τα ίδια πρόσωπα που κατά την προεκλογική περίοδο προσπάθησαν με κάθε μέσο και τρόπο  να δολοφονήσουν την προσωπικότητα του πρώην δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη  για να χάσει τις εκλογές. Τα ίδια πρόσωπα που είναι γνωστά στην τοπική κοινωνία επιχειρούν τώρα να τον πλήξουν και σε επαγγελματικό επίπεδο αφού το ξενοδοχείο Ρόδος Παλλάς ανήκει στην ιδιοκτησία του.
Ο αγώνας των αγροτών είναι σεβαστός όπως και τα αιτήματα που διεκδικούν, όμως στην προκειμένη φαίνεται ότι ενήργησαν καθοδηγούμενοι από τους γνωστούς αγνώστους που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Το Ρόδος Παλλάς είναι ιδιωτικός χώρος, ιδιωτική επιχείρηση και αυτή την περίοδο φιλοξενεί τουρίστες που βρίσκονται στο νησί μας για διακοπές  για να συμμετάσχουν σε συνέδρια ή αγώνες.
Όσοι βρέθηκαν με τα τρακτέρ τους έξω από το Ρόδος Παλλάς με πρωτεργάτες όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, έναν αντιδήμαρχο του κ. Κολιάδη και τον ξάδελφό του, στόχευαν να αμαυρώσουν τη φήμη του ξενοδοχείου που είναι γνωστό σε διεθνές επίπεδο, για να προκαλέσουν ζημιά στους ιδιοκτήτες τους. Βέβαια, και οι αστυνομικές δυνάμεις που παραβρέθηκαν εκεί όφειλαν να αποτρέψουν την κατά τα άλλα ειρηνική διαμαρτυρία των αγροτών και να μην παραμείνουν απλοί θεατές.
Αν οι αγρότες επιθυμούσαν μια ειρηνική διαμαρτυρία θα μπορούσαν να παρατάξουν μικρό αριθμό τρακτέρ στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου με την παρουσία της συντονιστικής τους επιτροπής, χωρίς να κλείνουν τις δυο εισόδους του ξενοδοχείου στους πελάτες και στους εργαζόμενους.
Να σημειωθεί πως νωρίτερα της ίδιας ημέρας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον κ. Δένδια στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, να συζητήσουν τα αιτήματά τους και να λάβουν δεσμεύσεις για την επίλυσή τους, όπως και έγινε.
Να επισημάνουμε, πως στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Κολιάδης είχε παροτρύνει τους αγρότες που ήταν παρόντες να απευθυνθούν για την επίλυση των αιτημάτων τους στον κ. Δένδια που θα βρίσκεται όπως είπε στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας.
Οι ίδιοι κύκλοι είναι πίσω και από την επίθεση – εισβολή που έγινε το περασμένο καλοκαίρι στο ξενοδοχείο Mediterranean επίσης ιδιοκτησίας του Αντώνη Καμπουράκη.
Η νέα πλεκτάνη που έχει στηθεί από το τοπικό πολιτικό σύστημα, για να πληγεί επαγγελματικά ο κ. Καμπουράκης θα πέσει στο κενό. Ήδη οι πρωταγωνιστές της έχουν πάρει το μήνυμα και αναζητούν εξιλαστήρια θύματα για να φορτώσουν τα “εγκλήματα”.

0Shares