Scroll Top

Ταλαιπωρία τουριστών…στις στάσεις της πρώην ΔΕΣ ΡΟΔΑ

435397787_1329836354354816_4467206356847205937_n

Ταλαιπωρούνται οι τουρίστες από την πολύωρη αναμονή στις στάσεις της πρώην ΔΕΣ ΡΟΔΑ. Nωρίτερα ξεκίνησαν φέτος οι ουρές τουριστών, που περιμένουν το λεωφορείο για τις μετακινήσεις τους.

Τα λεωφορεία γεμίζουν από τις πρώτες κιόλας στάσεις και στην συνέχεια οι επισκέπτες αναγκάζονται να περιμένουν το επόμενο και το μεθεπόμενο δρομολόγιο. Μάλιστα, για να φτάσουν στον προορισμό τους συνωστίζονται ήδη μέσα στα λεωφορεία, αφού ο προγραμματισμός που έγινε δεν καλύπτει τις ανάγκες που υπάρχουν. 

 Προφανώς η δημοτική αρχή, δεν πήρε είδηση  πως η τουριστική σεζόν έχει ξεκινήσει προ μηνών, και αυτή την περίοδο φιλοξενούνται στο νησί μας χιλιάδες τουρίστες, που επιλέγουν για τις μετακινήσεις το δημόσιο μέσο μεταφοράς.

 Πάντως  φέτος θα ταλαιπωρηθούν ακόμα περισσότερο, αναζητώντας τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων, αφού μέχρι και πρότινος μπορούσαν να τα προμηθευτούν εντός του λεωφορείου. 

Καλό θα ήταν για να αποφευχθεί αυτή η κατάσταση να μπουν αν δεν εχουν μπει ακόμα περισσότερα δρομολόγια . Η ταπεινή μας άποψη .

 Οι φωτογραφίες είναι πρωινές και αποτυπώνουν την κατάσταση που επικρατεί στην στάση μπροστά από το ξενοδοχείο «ΚΑΨΗΣ». 

0Shares