Scroll Top

Στ. Μαργέλλος”Εάν νομίζετε πως επειδή κατεβαίνω υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιώργο Χατζημάρκο, θα προσποιούμαι τον ανήξερο και τον κουφό, πλανάστε οικτρά”

383338565_1358993498160029_142908714447793233_n

Εάν νομίζετε πως επειδή κατεβαίνω υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιώργο Χατζημάρκο, θα προσποιούμαι τον ανήξερο και τον κουφό, πλανάστε οικτρά. Αυτά που συνεχίζουν να γίνονται στο 1ο Ειδικό Σχολείο εν έτη 2023 είναι απαράδεκτα.

Υπάρχει υποστελέχωση στις θεραπεύτριες, δεν αρκούν για 43 παιδιά. Η εργοθεραπεία γίνεται μόνο για 12 ώρες διότι μοιράζεται με το νηπιαγωγείο, βοηθητικό προσωπικό μονάχα 4 άτομα. Το λεωφορείο δεν έχει οδηγό και συνοδηγό. Το παλιό το αποσύρανε επειδή θεωρούν ότι δεν πληρεί τις προδιαγραφές κι έτσι έρχονται γονείς με τα παιδιά τους από Ανάληψη με τα πόδια. Το ίδιο κι από άλλες περιοχές πχ Άννης Μαρίας και από χωριά. Τα κτήρια είναι ακατάλληλα για εκπαίδευση και το νηπιαγωγείο τελικά δεν το μεταφέρανε και στεγάζεται μαζί με το δημοτικό. Πρέπει οπωσδήποτε να αυξηθεί η χρηματοδότηση από τη σχολική επιτροπή.

Και πάμε τώρα στο πιο σπουδαίο και ανθρώπινο… Και το ποιος είσαι σαν προσωπικότητα όταν έχεις θέσεις εξουσίας. Τι θα πει ότι ο νόμος λέει έτσι; Έχει ιδέα ο νόμος τι θα πει παιδιά με ειδικές ανάγκες; Τι θα πει ότι ο νόμος λέει 8:15 πρέπει να μπαίνουν στην τάξη αλλιώς θα έρθουμε 10 παρά 20 να τα βάλουμε μέσα; Σκέφτεστε έναν γονιό που έχει δίδυμα; Σκέφτεστε μια μάνα που έρχεται με το μηχανάκι από την Παστίδα με το παιδί της, να της λέτε ότι δεν μπορεί να μπει μέσα το παιδί γιατί ο νόμος λέει έτσι;

Αν δεν μπορείτε κι αν δεν είστε άξιοι να προσαρμόζεστε στα δεδομένα και τα προβλήματα των παιδιών, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ. Και η διευθύντρια και ο προϊστάμενος. Αλλά μάλλον σκέφτεστε τα έξτρα 300 ευρώ της θέσης. Οι θέσεις αυτές όμως θέλουν καρύδια. Αν θυμώσετε, δεν με απασχολεί. Είναι πρόβλημα σας. Αλλά να ξέρετε θα το φτάσω μέχρι τέρμα, μέχρι να βρεθεί λύση.

ΥΓ: Ο μόνος που έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον, είναι ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Στράτος Καρίκης, τον οποίο περιμένω να φτιάξει και την ειδική παιδική χαρά και να βάλει το ταμπλώ στη μπασκέτα που παραμένει σπασμένο για 7 μήνες. Βοήθησε επίσης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Τηλέμαχος Καμπούρης. Τους ευχαριστώ.

0Shares