Scroll Top

Στον χάρτη των δήμων του ΣΥΡΙΖΑ ο δήμος Ρόδου. Εστω καθυστερημένα !

414709876_1279082952760361_9021763614316433005_n

Χαράς ευαγγέλια στον ΣΥΡΙΖΑ.Στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα 2 Ιανουαρίου φάνηκε ξεκάθαρα ότι τελικά ο δήμος Ρόδου βάφτηκε ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό φάνηκε από το πλήθος κόσμου που βρέθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου παλιοί γνωστοί σύντροφοι της αριστεράς αλλα και από τις κινήσεις που διαφαίνονται με γυμνό οφθαλμό για το πως θα λειτουργήσει η νέα δημοτική αρχή.

Στα πρώτα φυσικά η τοποθέτηση της κ. Παρασκευοπούλου συνταξιούχου – πρώην υπάλληλος στην μεσαιωνική πόλη και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ πριν μερικά χρόνια, να τοποθετηθεί στην θέση της γενικού γραμματέως. Να της ευχηθούμε στα καθήκοντά της να αριστεύσει με βάση της αριστερές καταβολές της , υπέρ των εργαζομένων. Αν και οι κακές γλώσσες μιλούν για εναν “σκλήρό¨χαρακτήρα όσον αφορά τις απόψεις του.

Στις εκπλήξεις η τοποθέτηση γραμματέως στην γραμματεία του δήμου της κ. Πόλυς Χατζημάρκου , από τα σκληρά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και επί πολλά έτη στο πολιτικό γραφείο του αείμνηστου Νεκτάριου Σαντορινιού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και άλλα επιτελικά στελέχη από τον ίδιο χώρο αλλα και από το ΠΑΣΟΚ θα λάβουν θέσεις κλειδιά στο νέο διοικητικό σχήμα του δήμου Ρόδου.

Σίγουρα θα αισθάνονται υπέροχα από τον φιλελεύθερο χώρο,και από διάφορα πολιτικά γραφεία με τους γραμματείς τους οι οποίοι έτρεχαν πίσω από τον νεοεκλεγμένο δήμαρχο για να τον εκλέξουν θεωρώντας ότι είναι δικό τους παιδί(από την δεξιά πτέρυγα του κοινοβουλίου).

Εννοείται στην Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να ξεχάσουν τα ποσοστά που πήραν τόσο στις βουλευτικές όσο και στις περιφερειακές εκλογές . Και πιθανότατα το πρώτο μήνυμα να έλθει στις Ευρωεκλογές.

Τα συγχαρητήρια μας στη νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ που αν και απέρριψε την υποψηφιότητα Κολιάδη για τις βουλευτικές εκλογές τουλάχιστον δια της τεθλασμένης απέκτησε δήμαρχο στο νησί , που ίσως να είναι και ο μοναδικός αριστερός σε όλη την Ελλάδα .

Η συγκεκριμένη “συνεργασία” μας έφερε μνήμες από το ¨βρώμικο” 89.

0Shares