Scroll Top

Σοβαρή παραφωνία στο δημοτικό συμβούλιο και unfair play από σύμβουλο της μειοψηφίας

28fa3acacc22650f5aebc3453024dfb7-b-e1704203819303

Αλγεινή εντύπωση που αμαύρωσε και την πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου προκάλεσε η στάση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Ευάγγελου Κατσογριδάκη, ο οποίος καταψήφισε την υποψηφιότητα του Νίκου Γερονικόλα για τη θέση του γραμματέα του.

Ο κ. Κατσογριδάκης που εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο “Αρχή οργάνωσης για το νησί μας” επικεφαλής του οποίου είναι ο Νίκος Γερονικόλας, αρνήθηκε να τον ψηφίσει για τη θέση του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου που είναι τιμητική.

Να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Κασάπης από την πλειοψηφία και ο Ευστράτιος Καρίκης από την μείζονα μειοψηφία στο πλαίσιο του συναινετικού κλίματος που επιτάσσει ο πολιτικός πολιτισμός ομόφωνα από τα παριστάμενα μέλη του δημοτικού συμβουλίου εκλέχθηκαν πρόεδρος και αντιπρόεδρος.

Όμως η εκλογή του κ. Γερονικόλα στη θέση του γραμματέα δεν ήταν ομόφωνη αφού σκόνταψε στη ψήφο του κ. Κατσογριδάκη ο οποίος αμέσως μετά το πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών “διέγραψε” τον κ. Γερονικόλα και την παράταξη με την οποία έχει εκλεγεί, και στήριξε ανοικτά την υποψηφιότητα του Αλέξανδρου Κολιάδη. Προφανώς, τα ανταλλάγματα και οι υποσχέσεις που έλαβε είναι πολλές και απομένει να δούμε ποιες από αυτές θα υλοποιηθούν .

Προφανώς η απειρία του κ. Κατσογριδάκη και το unfair που πραγματοποίησε θεωρούμε ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα έχει πολλά από τα λάθη του να μάθει.

0Shares