Scroll Top

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας από τη νέα διοίκηση της ΔΕΥΑΡ.

deyar

Του Γιώργου Πολυβώτη

Το δίκτυο της ΔΕΥΑΡ στον Αρχάγγελο είναι γνωστό ότι είναι προβληματικό από το 2009 που κατασκευάστηκε. Οι βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης του Αρχαγγέλου είναι σύνηθες φαινόμενο. Ξαφνικά, οι ιθύνοντες της ΔΕΥΑΡ…που πίστευαν πως τα προβλήματα λύνονται στο πι και φι με ένα μαγικό ραβδάκι, συμπέραναν ότι οι οκτώ βλάβες που σημειώθηκαν σε τρεις ημέρες είναι… ύποπτες! Δηλαδή, ότι κάποιοι τις προκάλεσαν σκόπιμα και άφησαν χωρίς νερό περιοχές του Αρχαγγέλου, για να αμαυρώσουν την εικόνα της δημοτικής αρχής και να βλάψουν τη νέα διοίκηση της ΔΕΥΑΡ!

Προφανώς έχουν συνηθίσει να ρίχνουν την μπάλα στην εξέδρα για να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη. Όπως και οι κακοτεχνίες στην κατασκευή του καταθλιπτικού αγωγού είναι η αιτία των ζημιών ,που προκαλούνται συχνά- πυκνά.

Τις όποιες απορίες τους μπορεί να τις επιλύσει ο νέος Διευθύνων σύμβουλος του Κολοσσού 2047 Γιώργος Υψηλάντης και επί σειρά ετών Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΡ που έλυνε και έδενε χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Στηριζόμενοι σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας όπως έχουν μάθει, δεν μπορουν να διοικήσουν τον τόπο. Είναι γνωστό αυτό και θα φανεί πολύ γρηγορα . Είναι αυτο που λεει ο θυμόσοφος λαός μας . Κοντα τα Σάββατ κοντα και οι Κυριακές. Καλό κουράγιο στους απελπισμένους αυτοδιοικητικούς .

0Shares