Scroll Top

Μήνυμα Συνέχειας της Πορείας Προόδου στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Πατριωτικής Ενωτικής Κίνησης Αναγέννησης της Νισύρου (ΠΕΚΑΝ)

kJwG9NqVhuShnT9F

Στην κατάμεστη αίθουσα του café «Ρυθμός», η Δημοτική παράταξη «Πατριωτική  Ενωτική Κίνηση Αναγέννησης της Νισύρου», (ΠΕΚΑΝ), έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024.

Η ευλόγηση της πίτας έγινε από όλους τους ιερείς της Νισύρου, τους  αιδεσιμώτατους πατέρες Νικόλαο Σιδηρά και Κωσταντίνο Χασουράκη, και τον Αιδεσιμολογιώτατο Χαράλαμπο Χιρμπάκη, παρουσία του Δημάρχου κ. Χριστοφή Κορωναίου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου της ΠΕΚΑΝ.

Με τους συμπολίτες μας να δημιουργούν το αδιαχώρητο στην αίθουσα και με το θερμό χειροκρότημα, από ανακούφιση για τη μεγάλη νίκη στις τελευταίες δημοτικές εκλογές της Δημοτικής Παράταξης ΠΕΚΑΝ, που άλλαξε την πολιτική ιστορία της Νισύρου  και έδωσε αξιοπρέπεια και ευημερία στους πολίτες.

Ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και αγάπη, στην ομιλία του έκανε αναφορά στο νέο Δ.Σ. του δήμου μας που εξελέγη στις δημοτικές εκλογές της 8ης του Οχτώβρη του περασμένου έτους. Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από νέα άτομα και στην πλειοψηφία τους νέους ανθρώπους με όρεξη και κέφι για δουλειά για να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που έχουν τεθεί για την πενταετία.

Ζήτησε από όλα τα μέλη της ΠΕΚΑΝ να είναι ενεργά στα θέματα που αφορούν το δήμο μας και την κοινωνία γενικά. Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «όλοι χαιρόμαστε και είμαστε υπερήφανοι για την μεγάλη μας νίκη. Εμείς, όλοι οι πολίτες της Νισύρου,  τα μέλη της ΠΕΚΑΝ ως σύνολο και ως άτομα, οικοδομούμε το μέλλον μας και  προσδιορίζουμε την ποιότητα της ζωής μας. Οι δικές μας πράξεις ή παραλείψεις προδιαγράφουν την πορεία μας. Η ενεργή συμμετοχή όλων των μελών της ΠΕΚΑΝ στις λειτουργίες του Δήμου μας είναι περισσότερο από αναγκαία για να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε μια πολιτική που στοχεύει στην υψηλή ποιότητα, την εξωστρέφεια και τη σύμμετρη ανάπτυξη του νησιού μας. Υπάρχει  όραμα και είμαστε ικανοί, όλοι μαζί να το υλοποιήσουμε». Έκανε σύντομη αναφορά στα έργα υποδομών που βρίσκονται σε στάδιο υλοποίησης και σε αυτά που θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται στη χρονιά που διανύουμε. Όλοι οι παρευρισκόμενοι έζησαν όμορφες στιγμές μέσα σε εορταστικό κλίμα. Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί ήταν η κ. Ειρήνη Πανταρώτα.  

0Shares