Scroll Top

Παραδοχή της γκάφας ολκής από την παράταξη Κολιάδη

EKLOGIKOS_SAKOS

Αναδιπλώθηκε  ο Δικηγόρος Γιώργος Μαυρομάτης, στενός συνεργάτης του νεοκλεγέντα Δημάρχου Ρόδου Αλέξανδρου Κολιάδη, στις ανόητες καταγγελίες του, περί προσπάθειας μεταφοράς των εκλογικών σάκων από το Δικαστικό Μέγαρο στο Αστυνομικό Τμήμα προς φύλαξη. 

Αν ο κ. Κολιάδης και η γνωστή παρέα των δικηγόρων του Γιώργος Μαυρομάτης και Κώστας Χαλκιάς, χαρακτηρίζουν «πυροτεχνήματα» τις δηλώσεις του καταξιωμένου Συνταγματολόγου Ανδρέα Λοβέρδου, δικηγόρου του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, που ανέλαβε την υπόθεση της ένστασης, οι δικές τους αρχικές αποκαλύψεις, τελικά  αποδείχτηκαν από τους ίδιους, εκτός πραγματικότητας και κινούνταν  στην σφαίρα της φαντασίας τους. Στην προσπάθειά τους να κερδίσουν τις εντυπώσεις, όταν ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, ζητούσε επίμονα να του επιδείξουν τα ψηφοδέλτια  των εκλογών, προέβησαν στην παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης, διαδίδοντας ότι ίσως  υπήρξε από πλευράς του κ. Καμπουράκη απόπειρα παραβίασης του Δικαστικού Μεγάρου!  

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου την περασμένη Παρασκευή, ισχυρίστηκαν, ότι ο κ. Λοβέρδος προσέβαλε το Δικαστικό Σώμα, όταν υποστήριξε, πως  κάποιοι δικαστικοί αντιπρόσωποι, παρέδωσαν τους εκλογικούς σάκους την Τετάρτη το απόγευμα, τρεις ημέρες μετά τη διενέργεια του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών της Κυριακής, 08ης Οκτωβρίου. Ο ισχυρισμός του κ. Λοβέρδου προφανώς στηρίζεται σε απτές αποδείξεις.

Στον αντίποδα, οι αρχικές δήθεν   αποκαλύψεις του κ. Μαυρομάτη, επί σειρά ετών υποψήφιου  για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου,  περί προσπάθειας μεταφοράς των εκλογικών σάκων από το Δικαστικό Μέγαρο στο Αστυνομικό Τμήμα, μάλλον αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας, που προσβάλει το Δικαστικό Σώμα και την Αστυνομία. Στο Δικαστικό Μέγαρο υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, και την περίοδο που εκεί βρίσκονταν οι εκλογικοί σάκοι, φυλασσόταν από αστυνομικούς. Επομένως είναι φύσιν αδύνατο, να επιχειρήθηκε κάτι τέτοιο, το οποίο ούτε καν μπορεί στην πραγματικότητα να αποδείξει, αλλά αφήνει να αιωρείται, λόγω της αδυναμίας του να βρει επιχειρήματα, να απαντήσει στις δηλώσεις του κ. Λοβέρδου, που χαίρει της εκτίμησης των πολιτών και όχι μόνο.

0Shares