Scroll Top

Θύμα ή θύτης του τοπικού πολιτικού συστήματος ο Α.Κολιαδης?

Untitled-1

Άποψη Γιώργος Πολυβώτης

O νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης, στον πανικό του, επιχειρεί να θολώσει το πολιτικό σκηνικό. Προφανώς, δεν αντιλαμβάνεται, ή δεν θέλει να αντιληφθεί, πως στις εκλογές ηττήθηκε από το Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, ο οποίος έλαβε ποσοστό 43%, ενώ ο ίδιος λιγότερο του 29%.

Η δικαστική διαμάχη, αφορά μόνον στη δικαίωση της ψήφου των πολιτών, η οποία αλλοιώθηκε σύμφωνα με την ένσταση του Αντώνη Καμπουράκη. Οι πολίτες της Ρόδου μίλησαν την πρώτη Κυριακή των εκλογών και το μήνυμα που έστειλαν ήταν ηχηρό και ξεκάθαρο. Θέλησαν για Δήμαρχο τον Αντώνη Καμπουράκη.

Όμως τα τερτίπια ενός συστήματος που κατοικοεδρεύει στο νησί μας, είναι πλέον ορατά από όλους, όσοι βέβαια δεν έχουν επιλεκτική μνήμη ή επιλεκτική όραση. Ας περιμένει λοιπόν τη δικαστική απόφαση που θα εκδοθεί, και ας μην πανηγυρίζει λέγοντας πως η νίκη των εκλογών ήταν νίκη των πολιτών.

Ο ισχυρισμός του, ότι ο Αντώνης Καμπουράκης αποτελεί μέρος του τοπικού πολιτικού κατεστημένου, ενώ εκείνος μέρος των απλών πολιτών, διαψεύδεται από τα ίδια τα γεγονότα.

Το τοπικό πολιτικό κατεστημένο, όχι απλώς δεν στήριξε τον Αντώνη Καμπουράκη, αλλά τον πολέμησε με μένος καταρρακώνοντας ακόμα και την προσωπικότητά του δίνοντας τη νίκη στον εκλεκτό του Αλέξανδρο Κολιάδη.

0Shares