Scroll Top

Ο λαϊκισμός, η μικροψυχία και η μικροπολιτική οδηγούν στο τέλμα το δημοτικό συμβούλιο .

334860673_579491037537216_110051142109375827_n

Με οδηγό τον λαϊκισμό, την μικροπολιτική και την μικροψυχία ο νέος δήμαρχος Ρόδου μονολογεί και απαντά ο ίδιος, διακόπτοντας και παίρνοντας το λόγο από τους συμβούλους του, σχεδόν σε όλα τα ερωτήματα που τίθενται στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.
Αν και συχνά- πυκνά αναφέρεται στον πολιτικό πολιτισμό, ο ίδιος δείχνει με την στάση και τα λεγόμενα του, να μην τον υπηρετεί και να επιχειρεί με πιασάρικες ατάκες, κατά τη συνήθη του τακτική από την προεκλογική περίοδο, να μην απαντήσει επί της ουσίας και να αποπροσανατολίσει την συζήτηση.
Στα επιχειρήματα, στις προτάσεις και στις πολιτικές θέσεις της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Κολιάδης απαντά με λαϊκισμό και έλλειψη σεβασμού προς τον συνομιλητή του, υποβαθμίζοντας τον θεσμό του δημοτικού συμβουλίου. Η σταθερότητα απόψεων και η ειλικρίνεια  είναι άγνωστες έννοιες για εκείνον , ο οποίος εξελίσσεται σε μέγα λαοπλάνο, που στα δύσκολα,  με πιασάρικες ατάκες γηπέδου, αναζωπυρώνει το κλίμα ταξικότητας και τοξικότητας, όπως επιχείρησε και στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, δημιουργώντας ένα αίσθημα δυσφορίας  στους πολίτες που παρακολουθούσαν διαδικτυακά.
 Οι βαριές κουβέντες που εκστόμισε εναντίον της προηγούμενης δημοτικής αρχής και του Αντώνη Καμπουράκη, στην προσπάθειά του να παρουσιάσει τον εαυτό του ως παιδί του λαού , τον οδήγησαν σε πολιτικό ατόπημα και δείχνουν έπαρση και αλαζονεία, από την εξουσία που κατέχει.
Οι προσπάθειες του κ. Κολιάδη να παρουσιάσει άλλο πρόσωπο από το πραγματικό του, ανάλογα με τις συνθήκες και τις συγκυρίες που επικρατούν πέφτουν στο κενό, γιατί τα όπλα με τα οποία πορεύτηκε μέχρι σήμερα, έχουν στραφεί εναντίον του.
 Ο Ροδιακός λαός απαιτεί σοβαρότητα, σταθερότητα και αλήθειες, με επιχειρήματα,  προτάσεις και απόψεις. Τα ψέματα τελείωσαν!

0Shares