Scroll Top

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ

GgXDef8EjgLQw0k3

Ο Δήμαρχος Νισύρου κ. Χριστοφής Κορωναίος, με απόφασή του όρισε τους νέους Αντιδημάρχους της Νισύρου από τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας. Η θητεία των Αντιδημάρχων θα διαρκέσει από 2 Ιανουαρίου 2024 έως 2 Ιανουαρίου 2025.

Οι ορισθέντες Αντιδήμαρχοι είναι οι παρακάτω:

1. Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Τορίζη Γεώργιο του Κωνσταντίνου ως Αντιδήμαρχο με αντιμισθία και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

Την εποπτεία – ευθύνη του Αυτοτελούς Τμήματος Τεχνικών Έργων, Εργοταξίου, Ύδρευσης, Αποχέτευσης, Αφαλάτωσης, Οχημάτων και Γραφείου Κίνησης.

Την υπογραφή εγγράφων, βεβαιώσεων, αποφάσεων, δικαιολογητικών και τις πράξεις που σχετίζονται με τις ανατιθέμενες καθ’ ύλην αρμοδιότητες.

Τη θεώρηση γνησίου υπογραφής, θεώρησης φωτοαντιγράφων, βεβαιώσεων μόνιμης κατοικίας.

2. Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Κουμπανιό Αντώνιο του Στεφάνου ως Αντιδήμαρχο με αντιμισθία και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

Περιβάλλοντος, Καθαριότητας οικισμών, Αποθήκης Υλικών και Εργαλείων.

Τήρηση Νόμιμης Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων.

Συγκοινωνίας, Δημόσιας Υγείας, Πρωτογενούς Τομέα, Εμπορίου και Τουρισμού.

Διαχείρισης Ανεπιτήρητων Ζώων.

3. Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Πάχου Ειρήνη του Βασιλείου ως Αντιδήμαρχο με αντιμισθία και της μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

Την Παρακολούθησης της Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Πολιτικής Προστασίας.

Την εποπτεία – ευθύνη του Αυτοτελούς Τμήματος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.

Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου.

Αλληλεγγύης και Ισότητας, Κοινωνικής Οικονομίας, Γεωπάρκου και Επικοινωνίας.

4. Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Κουκουράκη Γεώργιο του Πολυκάρπου ως Αντιδήμαρχο χωρίς αντιμισθία και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

Τήρηση Πολεοδομικών Διατάξεων εντός και εκτός Σχεδίου Οικισμών.

Κλιματικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Δημοτικής Περιουσίας, Γεωπάρκου.

Εξωραϊσμού Οικισμών, Διαχείρισης Αδέσποτων στους Οικισμούς.

Αρχιτεκτονικής Επίβλεψης Δημοτικών Έργων (Δημοτικά Λουτρά, Κτίριο Αποστολίδενας, Παιδικός Σταθμός, κλπ.)

Διαχείρισης Πρασίνου Δημόσιων Χώρων.

Επίβλεψης, Συντήρησης, Επισκευής και Ανάδειξης Μονοπατιών.

Α. Ορίζει την Δημοτική Σύμβουλο κ. Καφετζηδάκη Δήμητρα του Ιακώβου ως εντεταλμένη Σύμβουλο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Εκπαίδευσης.

Β. Ορίζει τον δημοτικό σύμβουλο κ. Τριανταφύλλου Ιωάννη του Κωνσταντίνου ως εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού

Γ. Ορίζει τον δημοτικό σύμβουλο κ. Σφακιανό Ιωάννη-Παντελή του Σταύρου ως εντεταλμένο Σύμβουλο Συντήρησης και Διαχείρισης των Δημοτικών Σφαγείων και Εποπτείας Προσωπικού του Συνεργείου του Δήμου Νισύρου.

Για πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος πρότεινε την Δημοτική Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Ειρήνη Καρούτσου, η οποία εξελέγη στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. την 5η Ιανουαρίου 2024.

Ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Κορωναίος δήλωσε: «Οι νέοι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι αναλαμβάνουν τη μεγάλη ευθύνη της υλοποίησης του προγράμματος που έχουμε εξαγγείλει, την ευθύνη για ένα Δήμο κοντά στους πολίτες, για ένα Δήμο καθαρό και φιλόξενο με συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών. Αποτελεί επιτακτική ανάγκη να δουλέψουν σκληρά για την επίτευξη των στόχων μας, με πνεύμα συνεργασίας με όλους τους πολίτες, και να έχουν ανοικτά αυτιά για όλα τα προβλήματα ώστε να υπάρχουν πάντα άμεσες λύσεις. Έχουμε ένα δυναμικό υψηλού επιπέδου στους εκλεγμένους συμβούλους μας και αξιοποιούνται όλοι για το καλό της Νισύρου μαζί με όλα τα στελέχη της παράταξής μας. Εύχομαι σε όλους δύναμη και επιτυχία στο έργο μας».

0Shares