Scroll Top

Οι ακαδημίες του ΑΣ Ρόδος μπήκαν σε νέα εποχή. Συνέντευξη Γιάννης Κάππος

385522734_663724522600053_5596136973207092598_n

Γιαννης Κάππος ο οραματιστής των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του ΑΣ Ρόδος.

Η οικογένεια μου είναι ήταν και θα παραμείνει ποδοσφαίρόφιλοι και το έχουμε αποδείξει αυτό. Μια μοναδική εξομολόγηση δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας Κάππου.

Να ξεκινήσουμε από τις ευχές για το νέο έτος .

Ακόμη μια χρονιά πέρασε με τις καλύτερες συνθήκες για την ομάδα μας. Από αυτή την θέσω που έχω θέλω να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές και το νέο έτος να φέρει στον καθένα προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ακαδημίες στο τέλος του 2023?

Είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο αλλά φυσικά μπορούμε ακόμα καλύτερα . Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Θεωρώ ότι όλοι οι προπονητές μας κάνουν το καλύτερο δυνατό για να μάθουν στα παιδιά μας μπάλα αλλά και ποδοσφαιρική παιδεία.

Ποιος είναι ο στόχος για την επόμενη χρονιά?

Αυτό είναι δύσκολο ερώτημα . Η απάντηση θα δοθεί στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και στα γήπεδα προπονήσεων. Οι ποδοσφαιριστές μας δείχνουν  να διαθέτουν ταλέντο και έχουν όρεξη για διάκριση. Νομίζω κάποια στιγμή ότι θα παίξουν και στην πρώτη ομάδα αυτή είναι η επισφράγιση των επιτυχιών

Θα υπάρξουν βελτιώσεις στις εγκαταστάσεις?

Θα προσπαθήσουμε να συντηρήσουμε πρώτα ότι έχουμε και μετα ότι περισσότερο μπορούμε θα το κάνουμε . όρεξη να έχουμε και να στηριζουμε την ομάδα και τις ακαδημίες μας και όλα θα γίνουν.

Μπορεί η Ρόδος να γίνει πρότυπο ακαδημιών ποδοσφαίρου και τι χρειάζεται για να συμβεί αυτό.

Να γίνει πρότυπο μια ακαδημία όπως για παράδειγμα  στην Ολλανδία που έχει τις καλλίτερες ακαδημίες πρέπει να διαθέτεις πολλά γήπεδα , εγκαταστάσεις με γυμναστήρια και ακόμα θα έλεγα και ξενοδοχείο όπου θα μπορούσαν οι παίκτες ακόμα εκεί να διαμένουν. Αυτά δυστυχώς λείπουν στο νησί μας γενικότερα και πορευόμαστε με ότι έχουμε .

Δείξατε και πάλι φέτος το κοινωνικό σας πρόσωπο . Σωστά τα λέτε η Ρόδος για μια ακόμη χρονιά είναι κοντά στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη, φέτος πήγαμε στο Ορφανοτροφείο και στα εργαστήρια επαγγελματικής εκπαίδευσης,   μοιράσαμε τρόφιμα για να βλέπουμε χαμόγελα στα πρόσωπα των μικρών παιδιών. 

Ποια χρονια είναι αυτή η δική σου που ασχολείσαι με τις ακαδημίες?

Στην Ρόδο στις ακαδημίες συνολικά είμαι μια εξαετία. Σε αυτά τα χρόνια είχαμε την ανάπτυξή τους την άριστη οργάνωσή τους δημιουργήσαμε το δικό μας σπίτι με τα γηπεδάκια μας και έχει ο θεός.

Γιαννης Κάππος ο αναμορφωτής των ακαδημιών της Ρόδου
0Shares