Scroll Top

Επίσκεψη Ομοσπονδιακών προπονητών στο βόλεϊ στην Ρόδο.

viber_image_2023-12-18_20-33-35-020

Μετά από ένα εποικοδομητικό και γεμάτο Βόλεϊ διήμερο αναχώρησαν αργά το μεσημέρι οι δύο Ομοσπονδιακοί προπονητές.

Ο Τριανταφυλλόπουλος Χρήστος προπονητής της Εθνικής Παγκορασίδων  και ο Λιώσης Κώστας προπονητής της Εθνικής Εφήβων έφτασαν στη Ρόδο το Σάββατο στις 08:30 και από τις 09:30 έως και τις 13:30 έκαναν μετρήσεις και ασκήσεις δεξιότητας σε αγόρια και κορίτσια του 2009 και 2010 στο κλειστό γυμναστήριο Κρεμαστής στο πλαίσιο της αναζήτησης παιδιών για τη στελέχωση των Εθνικών ομάδων στις αναπτυξιακές κατηγορίες.

Αμέσως μετά  το τέλος των προπονήσεων συναντήθηκαν με του τοπικούς προπονητές και είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα, εφ όλης της ύλης συζήτηση για περίπου μιάμιση ώρα, στην οποία παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Τ.Ε. ΟΕΠΕ Δωδεκανήσου.

Στις 16:00 επέστρεψαν στο κλειστό της Κρεμαστής και παρακολούθησαν τους τελικούς του FINAL 4 των Νεανίδων και συμμετείχαν στις απονομές των μεταλλίων.

Σήμερα το πρωί παραβρέθηκαν σε προγραμματισμένη επίσκεψη από την ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου στο Γυμνάσιο και το 2ο Δημοτικό  Αρχαγγέλου για να συστήσουν το άθλημα του Βόλεϊ στα παιδιά τα οποία έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετείχαν ενεργά σε αυτή τη δράση.

Η ΤΕ ΕΟΠΕ ευχαριστεί θερμά καταρχάς τους δύο Ομοσπονδιακούς προπονητές, την διεύθυνση και τους γυμναστές των δύο σχολείων στον Αρχάγγελο Ρόδου, και τον ΑΕΣΠ Φοίνικα για την φιλοξενία.   

0Shares