Scroll Top

Εικόνες εγκατάλειψης της Ρόδου θα αντικρίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Messenger_creation_13b40b2b-5964-4628-9e44-db7fceb1e5fa

Εικόνες εγκατάλειψης του τουριστικού προορισμού της Ρόδου που ετοιμάζεται και φέτος να καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών, θα αντικρίσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την αυριανή επίσκεψή του στο νησί μας, τον οποίο μεταξύ άλλων θα συνοδεύει και η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Μητσοτάκης και τα κυβερνητικά στελέχη που θα τον συνοδεύουν, θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο Park. Πλησίον του ξενοδοχείου βρίσκεται το πάρκο Δημοκρατίας το οποίο από τα αγριόχορτα έχει μετατραπεί σε ζούγκλα, όπως και τα πεζοδρόμια στις γύρω  οδούς. Οι κάδοι απορριμμάτων είναι ξεχειλισμένοι από σκουπίδια και τα συνθήματα στους τοίχους που θα έχει θέα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, γράφουν τη δική τους ιστορία.

Μια πόλη ανέτοιμη και αφημένη στην τύχη της με τα προβλήματα της καθημερινότητας να παραμένουν άλυτα, παρά το μαγικό ραβδάκι που διαθέτει η δημοτική αρχή, θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά ο κ.Μητσοτάκης, ο οποίος θα μιλήσει σε συνέδριο που αφορά την ξενοδοχειακή εστίαση και θα αναφερθεί όπως αναμένεται και στις επιτυχίες που σημειώνει η Ρόδος στον τουρισμό. Σχήμα βέβαια οξύμωρο, από την μια να επαινεί το νησί μας για τα ρεκόρ που σημειώνει στον τουρισμό, και από την άλλη να βρίσκεται σε μαύρο χάλι, αμαυρώνοντας την φήμη του.

Περιχαρής ο εκλεκτός μερίδας μεγαλοστελεχών της Νέας Δημοκρατίας Αλέξανδρος Κολιάδης, έσπευσε να διατυμπανίσει πως θα παραβρεθεί στο δείπνο που θα παρατεθεί προς τιμή του κ.Μητσοτάκη, αφού οι “κολλητοί” του, του γνωστού κύκλου στήριξής του , βουλευτές και άλλοι διάφοροι πέριξ της πλατείας του Δημαρχείου, μερίμνησαν για την σχετική πρόσκληση. Δεν  φρόντισαν όμως να τον συμβουλεύσουν, μάλλον δεν βρήκαν τον χρόνο λόγω του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, να φροντίσει για την εμφάνιση του νησιού μας ενόψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, για να μην βρεθούν και σε δυσάρεστη θέση απέναντί του, για τον αγώνα που έδωσαν, πουλώντας στελέχη του κόμματος σε τοπικό επίπεδο για να πετύχουν την εκλογή του.

Ευτυχώς ο κ. Μητσοτάκης δεν θα δει τον πεζόδρομο της οδού Πλαστήρα γεμάτο με σταθμευμένα οχήματα όπως συμβαίνει σε καθημερινή βάση, γιατί θα φροντίσουν για την απομάκρυνση τους η ΕΛΑΣ, όπως και για τους γεμάτους  κάδους απορριμμάτων δίπλα στο καφέ που θα συναντήσει στελέχη του κόμματος.

0Shares