Scroll Top

Δαχτυλίδι διαδοχής στον Απόστολο Ασπράκη; Η απόφαση του Γιώργου Χατζημάρκου δημιουργεί ερωτηματικά για την δική του επόμενη ημέρα .

391583644_122129510174026507_8773696760277297667_n

Ανακοινώθηκε όπως αναμενόταν άλλωστε το νέο διοικητικό σχήμα της περιφέρειας το οποίο όμως χρειάζεται πολλαπλή ανάγνωση για να καταλάβει κάποιος τι πρόκειται να συμβεί τα επόμενα χρόνια. Πρώτα από όλα η τοποθέτηση στην θέση του αναπληρωτή περιφερειάρχη του Rookie στην πολιτική Απόστολου Ασπράκη πολύ καλού φίλου του Γιώργου Χατζημάρκου και ενός εξαίρετου επιχειρηματία.

Σίγουρα αυτή η θέση η οποία δημιουργήθηκε σε αυτήν την πενταετία δίνει στην ουσία, αν δεν κάνουμε λάθος , το δακτυλίδι της διαδοχής στο τέλος της πενταετίας; Αυτή είναι η πρώτη ερώτηση. Και η δεύτερη ερώτηση είναι ο Γιώργος Χατζημάρκος αν έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του να αποχωρήσει από την περιφέρεια και να διεκδικήσει μια άλλη θέση στο πολιτικό τοπίο πλέον της Ελλάδας. Και η τρίτη ερώτηση έχει άλλη διάσταση , αν τελικά λειτουργεί σαν επιτροπεία στον Χωρικό περιφερειάρχη Χρήστο Ευστρατίου που στην ουσία μέχρι την προηγούμενη περιφερειακή αρχή ήταν το νούμερο 2 τουλάχιστον στην Δωδεκάνησο.

Αλλαγή σημαντική στον αθλητισμό όπου εκεί την θέση κατέλαβε ο Άκης Δελαπόρτας γνώστης των αθλητικών σίγουρα ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση . Στον πολιτισμό ο Χρήστος Μιχαλάκης πρωτοεμφανιζόμενος σε αυτόν τομέα ενώ στο Μεταφορών μετακινήθηκε ο Νίκος Νικολής. Στην υγεία τοποθετήθηκε ο Τσουκαλάς αφού μετακινήθηκε από εκεί η Χαρούλα Γιασιράνη η οποία τοποθετήθηκε στον τομέα διοικητικής μεταρρύθμισης. Ο Κάλλιστος Διακογεωργίου παρέμεινε στο Βιομηχανίας ενώ ο Μάριος Κλωνάρης δικαιωματικά στην εταιρεία Γαληνός. Ο Σαρικάς τοποθετήθηκε εντεταλμένος ακτοπλοίας και μεταφορών. Η Μάρα Αντωνιάδη στο πολύ σημαντικό πόστο Πρόεδρος Ενεργειακής Α.Ε – Εντεταλμένη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Ο Φιλήμονας Ζαννετίδης παρέμεινε στην αντιπεριφερειρχία του πρωτογενού τομέα.

Καλή επιτυχία σε όλους με στόχο την ανάπτυξη του Νότιου Αιγαίου.

0Shares