Scroll Top

Δήμος Ρόδου. Αφήστε επιτέλους τον Καμπουράκη και δείτε τα προβλήματα του τόπου. Η Ρόδος έμεινε πίσω μιας και χάλασε το μαγικό ραβδί!

rodos-plymmira-es__3_

Του Γιώργου Πολυβώτη

Κύριοι της δημοτικής αρχής, η προεκλογική περίοδος τελείωσε, εχθρός σας δεν είναι ο κ. Καμπουράκης αλλά τα προβλήματα του τόπου.
Απογοητευμένοι οι πολίτες του νησιού μας παρακολουθούν το θέατρο του παραλόγου της δημοτικής αρχής με πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Κολιάδη. Για να υφαρπάξει την ψήφο του Ροδιακού λαού στην προεκλογική περίοδο υποσχέθηκε λαγούς και πετραχήλια και σήμερα δυο μήνες και μερικές ημέρες από την ανάληψη των καθηκόντων της πασχίζει να βρει τον βηματισμό της καθώς το μαγικό ραβδί που υποσχέθηκε για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, μάλλον το έχασε…
Ούτε στα τηλέφωνα δεν απαντούσαν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, πρόεδροι εντεταλμένοι, μέλη της δημοτικής
αρχής, προχθές που οι πολίτες ζητούσαν απεγνωσμένα την συνδρομή τους για τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι πολίτες μάταια προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους του Δήμου για να τους ενημερώσουν για τα προβλήματα που σημειώθηκαν από την βροχόπτωση. Η δημοτική αρχή πάρα τις ειδοποιήσεις της πολιτικής προστασίας ήταν ανέτοιμη να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των πολιτών.
Προφανώς ο κ. Κολιάδης και τα μέλη της δημοτικής αρχής από τις εμμονές που τους διακατέχουν θεωρούν ότι η προεκλογική περίοδος συνεχίζεται και αντίπαλος τους εξακολουθεί να είναι ο πρώην Δήμαρχος εφόσον προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσο να τον δυσφημίσουν. Με την παρότρυνση τους ,όπως λένε διάφορες πηγές εμείς δεν υιοθετούμε τίποτα , οι αγρότες με τα τρακτέρ τους απέκλεισαν το ξενοδοχείο Ρόδος Παλλάς  ιδιοκτησίας του κ. Καμπουράκη το περασμένο Σάββατο, γνωρίζοντας ότι φιλοξενεί τουρίστες και ο ίδιος απουσίαζε στην Αθήνα για τις εκλογές της ΚΕΔΕ.

Μάλιστα της κινητοποίησης πρωτοστάτησε ο αντιδήμαρχος Κώστας Θωμάς ο οποίος υπερέβη το θεσμικό του ρόλο για να προκαλέσει ζημιά στη φήμη του ξενοδοχείου, λες και ήταν τσιφλίκι του.
Αντίπαλος της δημοτικής αρχής είναι ο χρόνος που χάνεται για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας αφού τα μέλη της παλεύουν με τους ίδιους τους εαυτούς τους, αναζητώντας άλλοθι για την ανικανότητά τους, αφού η περίοδος χάριτος έχει τελειώσει και ο Ροδιακός λαός που εξαπατήθηκε έχει χορτάσει από ψέματα και κούφια λόγια  και περιμένει πράξεις και έργα.
Στη προσπάθειά τους αυτή βρήκε και συμπαραστάτη, εκπρόσωπο κρατικού μέσου μαζικής ενημέρωσης, που λόγω της σχέσης που έχει με μέλος της δημοτικής αρχής χρησιμοποιεί το μέσο που εργάζεται για να επιτίθεται στον Αντώνη Καμπουράκη και σε επαγγελματικό επίπεδο…κάνοντας κατάχρηση της ελευθερίας του τύπου!

0Shares