Scroll Top

Γκρίνια από το καθεστώς κηδεμονίας της δημοτικής αρχής. Βαδίζουν εκτός γραμμής που αλλάζει τα δεδομένα.

322116281_682230800062235_50064672746100290_n

Του Παντελή Χατζηπέτρου

Το καθεστώς κηδεμονίας που βρίσκεται η δημοτική αρχή προκαλεί γκρίνια και αντιδράσεις στα στελέχη της, που επιθυμούν την αυτόνομη πολιτική παρουσία στα τοπικά πολιτικά δρώμενα και όχι εντολές άνωθεν.
Από τις αντιδράσεις που υπάρχουν φαίνεται πως επιθυμούν να τελειώσει και ο μήνας του μέλιτος με τους απέναντι κτηρίου της πλατείας Δημαρχείου.
Οι παρασκηνιακές ζυμώσεις και τα παιχνίδια που στήθηκαν στις εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου μέχρι και την εκλογή του Αλέξανδρου Κολιάδη στη θέση του προέδρου της, αποδεικνύουν πως οι ισορροπίες μεταξύ των δύο κτιρίων πέριξ της πλατείας Δημαρχείου κινούνται σε τεντωμένο σχοινί.
Ο  ισχυρός άντρας της περιοχής μας δέχτηκε το πρώτο ηχηρό χαστούκι από τον κ. Κολιάδη όταν κόντρα στα θέλω του έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, και ο εκλεκτός του ήρθε δεύτερος και καταϊδρωμένος.
Όσο και αν επικαλεστεί την μιζέρια και τους μίζερους που δεν θέλουν το καλό του τόπου μας και τον πολεμούν, η δημόσια παρέμβαση του προέδρου της ΔΕΡΜΑΕ Λάμπη Χρυσοβαλάντη για την εκλογή του κ. Κολιάδη, κουνά το δάχτυλο στον ισχυρό ανήρ  του Νοτίου Αιγαίου.
Ειδικότερα ο κ. Λάμπης στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την εκλογή του κ. Κολιάδη ανέφερε χαρακτηριστικά “Υ.Γ Κάποιοι προσπάθησαν να χαριστεί η προεδρία της ΠΕΔ…”, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον παρασκηνιακό ρόλο που έπαιξε ο μεγαλοπαράγοντας  του Νοτίου Αιγαίου για να εκλεγεί πρόεδρος ο δήμαρχος Σύρου Αλέξης Αθανασίου.
Τα όργανα άρχισαν….

0Shares