Scroll Top

Αφωνία από τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Ρόδου μετά την συνάντηση για τις επενδύσεις στην Μαρίνα

51982054_10157398999290955_1086970499365339136_n

Ούτε κουβέντα απο τον λαλίστατο κατά τ’ άλλα Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Ρόδου για την συνάντηση που είχαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του, με τον Πρόεδρο της εταιρείας Μαρίνες Ρόδου Α.Ε. Θωμά Τριανταφύλλου. Η συνάντηση έγινε για να ενημερωθούν για τις επενδύσεις που πρόκειται να γίνουν στην Μαρίνα Ρόδου, καθώς ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Ρόδου και 10 άτομα έχουν προσφύγει ως γνωστό ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, ζητώντας την ακύρωση της κοινής υπουργικής απόφασης για την τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων χωροθέτησής της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την ενημέρωση που είχαν, ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Ρόδου προτίθεται να παραιτηθεί από την προσφυγή που ασκήθηκε καθώς τα μέλη του πείστηκαν από τις εξηγήσεις που δόθηκαν από τον κ. Τριανταφύλλου.

Όμως αλγεινή εντύπωση προκαλεί η αφωνία των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Ρόδου επί του θέματος, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτηματικά για τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούνται.

Μέχρι σήμερα ο εν λόγω Σύλλογος συνήθιζε να βομβαρδίζει με δελτία τύπου για θέματα που άπτονται των ζητημάτων του περιβάλλοντος και όχι μόνο. Η κοινή γνώμη οφείλει και επίσημα να ενημερωθεί για την στάση που θα τηρήσει εφ’ εξής στο θέμα της  φαραωνικής επένδυσης στην Μαρίνα Ρόδου. Ακόμα και αν άλλαξε ρότα, οι Ροδίτες επιθυμούν να γνωρίζουν τα  επιχειρήματα της απόφασής τους.

Άλλωστε ο Σύλλογος με συνεχείς παρεμβάσεις του, παίρνει θέσεις σε διάφορα ζητήματα, ακόμα και ήσσονος σημασίας σε σχέση με τις επενδύσεις και ουκ ολίγες φορές στράφηκε εναντίον της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Αν τα μέλη του παραπλανήθηκαν όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας και άσκησαν προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ακύρωση της τροποποίησης των περιβαλλοντικών όρων της Μαρίνας, οφείλουν δημόσια να αναφέρουν τα πράγματα με το ονοματεπώνυμο τους και όχι να κρύβονται πίσω από τα δάχτυλό τους για να μην στιγματίσουν τους όποιους εκλεκτούς τους!

Οι Σύλλογοι που σκοπό έχουν να παλεύουν για την προστασία των συμφερόντων των πολιτών και του τόπου μας μακριά από πολιτικά και κομματικά κέντρα και πρόσωπα, οφείλουν ως ελάχιστη ένδειξη του σεβασμού του ρόλου τους, να είναι ειλικρινείς και να μην εμπλέκονται σε μικροπολιτικά παιχνίδια και σκοπιμότητες!

0Shares